banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Indonesie
Indonesie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Indonesie
Vakanties in Indonesie
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Indonesie vakanties

Vakantie Bali

Indonesie

Vakantie in Indonesië


De Republiek Indonesië is een land gelegen in Zuidoost Azië. Indonesië bestaat uit een archipel van meer dan 17.000 eilanden. Indonesië is \'s werelds grootste eilandstaat. Van deze eilandstaat is de hoofdstad Jakarta op het eiland Java. Indonesië is een prachtig land met veel verschillen in cultuur, natuur en talen. Het meest bezochte eiland door toeristen van over de hele wereld is Bali. Het eiland Bali behoort tot de eilandstaat Indonesië en het is een betoverend eiland, daarnaast is het een vakantiebestemming die je als toerist niet snel zal vergeten. Bali is een eiland met veel culturele rijkdommen die over het hele eiland terug te vinden zijn. Bali heeft enorm veel tempels en een bezoek brengen aan deze tempels is een must als Bali aangedaan wordt tijdens een zonvakantie. De meest schitterende tempel is de Pura Ulun Danu Bratan-tempel die gelegen is in het midden van het Bratanmeer. Voor de natuurliefhebbers is Bali ook betoverend want er is meer dan voldoende te zien qua natuur.

Ontdek het betoverende Bali


Bali is een betoverend eiland en het heeft ook mooie brede zandstranden. De mooiste zandstranden worden gevonden in de plaats Nusa Dua en Sanur. De lokale bevolking op het Indonesiche eiland Bali is uitermate gastvrij en behulpzaam, dit alles maakt Bali tot dé ultieme vakantiebestemming voor jong en oud. Ga erop uit met één van de vele excursies om het eiland goed te verkennen en zie met eigen ogen hoe mooi de cultuur en natuur op het prachtige eiland is. Het is ook mogelijk om het eiland zelfstandig te ontdekken door een goedkope taxi aan te houden die je over het hele eiland brengt. Plaatsten die absoluut bezocht moeten worden tijdens een Bali vakantie zijn het kunstplaatsje Ubud, Jimbaran, Sanur en Lovina. Voor de meeste vakantiegangers is Bali een betoverend eiland met een prachtige cultuur en natuur, maar voor sommige vakantiegangers is het eiland misschien iets te toeristisch. Al met al is Bali een vakantiebestemming waar je eenmaal geweest moet zijn om mee te kunnen praten over al het moois dat dit eiland heeft te bieden.

All Inclusive vakantie Bali


Bali heeft niet veel accommodaties met de all inclusive formule maar de accommodaties die de populaire formule aanbieden zijn ook super mooi. Voor het echte Bali gevoel en het genieten van de lokale keuken is Bali aan te raden zonder de populaire all inclusive formule. Met een all inclusive vakantie kan er onbeperkt genoten worden, maar Bali is een eiland dat verkent moet worden en dan is een all inclusive vakantie niet het meest ideale. De drukste stad qua toerisme in Bali is Kuta. In Kuta zijn ontelbaar veel winkels, eetgelegenheden en discotheken te vinden en op straat is het er de hele dag door druk. Bali is voor ons als Nederlanders enorm goedkoop als het gaat om eten, drinken en andere benodigdheden. In Kuta is ook het water attractiepark te vinden WaterBom Bali. Vergelijk hierop de website de all inclusive vakanties Bali!

Rondreizen door Indonesië


Indonesië is een eilandstaat en leent zich uitermate goed voor een rondreis. Er zijn meerdere reisorganisaties die rondreizen of georganiseerde reizen naar Indonesië organiseren. Met een rondreis Indonesië worden de mooiste eilanden aangedaan en met een rondreis Indonesië word de eilandstaat goed ontdekt. Heel veel vakantiegangers gaan voor een rondreis Indonesië om zo in één vakantie zoveel mogelijk te zien. De meeste rondreizen eindigen op het betoverende Bali. Op Bali worden de laatste bezienswaardigheden bezocht waarna er de laatste paar dagen heerlijk genoten kan worden op één van de prachtige zandstranden.