Hotel Bali Tropic Resort and SpaHotel Bali Tropic Resort and Spa ligt direct aan het mooie strand van Benoa. Het hotel ligt op Bali, dat behoort tot het land Indonesië. Wie dit land graag wil ontdekken, maar daarnaast ook heerlijk wil genieten is hier op de juiste plek. Het resort is één van de weinige resort op Bali, waardoor het hotel Bali Tropic Resort and Spa een luxe positie heeft en dit wil zij ook haar gasten graag laten beleven.

Faciliteiten

Om het haar gasten goed naar de zin te maken, biedt hotel Bali Tropic Resort and Spa vele faciliteiten aan. Zo kunnen de gasten gebruik maken van 24-uurs roomservice. Zo hoeven de gasten nooit iets te kort te komen. In het hotel is een wasserij aanwezig, zodat eventuele vieze kleding van gasten ter plekke uit kan worden gewassen. Zo hoeft een gast nooit zonder zijn of haar favoriete kledingstuk. De luchthaven waar de gasten naartoe vliegen, is de luchthaven Denpasar. Deze luchthaven ligt op ongeveer 15 kilometer van het hotel. Om deze afstand te overbruggen is er een speciale vervoersservice, zodat gasten zelf niets te hoeven regelen. Op het terrein zijn verschillende winkeltjes te vinden, waar gasten een aantal producten kunnen kopen. Om het contact met de buitenwereld niet te verliezen, heeft het hotel een speciale internethoek gecreëerd. In deze hoek kunnen gasten gebruik maken van internet, maar hier moet wel voor worden betaald. In bepaalde openbare ruimtes kunnen de gasten ook gebruik maken van WiFi. Hier zijn de gasten een speciale code voor nodig, die opgehaald kan worden bij de receptie. Het hotel heeft ook gedacht aan gasten die roken. Er is namelijk een special rookgedeelte, zodat de overige gasten hier geen last van hoeven te hebben.

Een vakantie naar Bali, staat natuurlijk gerant voor een ontspannen strandvakantie. Maar het hotel heeft ook een groot aanbod qua sport en recreatie. Zo is er een speciaal fitnesscentrum, waar gasten de gehele dag door terecht kunnen. In het heldere blauwe water kan er natuurlijk perfect gesnorkeld worden en zodoende biedt het hotel hier ook alle benodigdheden voor aan. Op het strand kan er natuurlijk heel gemakkelijk een potje beachvolleybal worden georganiseerd en in het hotel kan er ook worden gedart en er is een biljarttafel aanwezig.
Om tussentijds goed te kunnen afkoelen, kan er natuurlijk gebruik worden gemaakt van het buitenbad. Ook is er een speciaal kinderbad. Aangezien het hotel direct aan het strand ligt, kunnen de gasten daar natuurlijk ook gebruik van maken. Op het strand worden ligbedden en parasols aangeboden. Aan het eind van de dag hebben de gasten natuurlijk behoorlijk trek gekregen en kan er worden gekozen uit vier verschillende restaurants. Daarnaast zijn er vier verschillende bars en is er zelfs een speciale poolbar. Deze ligt in het buitenbad.

Verzorging en kamers

Hotel Bali Tropic Resort and Spa biedt drie verschillende kamertypes aan. Alle kamers zijn ruim opgezet en zien er erg goed uit. Er kan gekozen worden uit een bungalow, een luxe hotelkamer en een suite. Ook op de kamers zullen de gasten niets te kort komen.
De gasten kunnen er voor kiezen om op basis van all inclusive in dit luxe hotel te verblijven. Dit betekend dat het ontbijt, de lunch en het diner bij de prijs zijn inbegrepen. Deze maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Gasten kunnen er ook voor kiezen om te dineren in een a la carte restaurant. ’s Middags serveert het hotel een high tea, waarbij alle gasten kunnen aanschuiven. Natuurlijk mogen de nodige drankjes ook niet ontbreken. Zo zijn de alcoholische en non- alcoholische dranken de gehele dag door te verkrijgen.

Tijdens de vakantie is er nog de mogelijkheid om verschillende excursies bij te boeken. Zo kan het prachtige landschap worden ontdekt of er kan worden gekozen voor een kookworkshop om het Indische eten te ontdekken. Natuurlijk zijn er nog veel meer andere mogelijkheden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.