Sol Beach HouseOp Bali, dat behoort tot het mooie Indonesië, staat het hotel Sol Beach House. Het hotel ligt direct aan het strand en hierdoor hebben de gasten elke dag weer een perfect uitzicht. Hotel Sol Beach House, is een all inclusive hotel dat duurzaamheid erg belangrijk vindt. Gasten kunnen hier heerlijk ontspannen en zullen de tijd van hun leven beleven.

Faciliteiten

Hotel Sol Beach House vindt het erg belangrijk dat haar gasten het goed hebben. Zodoende moeten de verschillende faciliteiten die het hotel aanbiedt, natuurlijk perfect in orde zijn. Zodoende heeft het hotel er voor gekozen dat de receptie 24 uur per dag bemand moet zijn. Mochten de gasten dan vragen of opmerkingen hebben, dan is er altijd iemand aanwezig die de gasten aanhoort. Gasten kunnen ook de gehele dag door gebruik maken van roomservice. Op het terrein zijn een aantal winkeltjes aanwezig, er is een kleine supermarkt en er is een speciale stomerijservice. Het centrum van Nusa Dua ligt ongeveer vijf kilometer verwijderd van het hotel. Het hotel biedt een speciale shuttleservice aan, zodat gasten gemakkelijk het centrum kunnen bereiken. Bij het hotel valt er natuurlijk ook genoeg te beleven. Zo is er een speciaal activiteitenprogramma, waarbij er voor entertainment wordt gezorgd voor jong en oud. Mochten de ouders eens een avondje voor hun zelf willen, dan biedt het hotel zelfs een oppasservice aan.

Het hotel heeft één groot buitenbad en een speciaal kinderbad. Natuurlijk zijn er voldoende ligbedden en parasols en er kunnen zelfs handdoeken gehuurd worden. Ook op het strand kunnen de gasten gebruik maken van deze faciliteiten.
Sommige gasten willen graag wat actiefs doen, naast al dat geluier aan het zwembad. Dat kan perfect bij hotel Sol Beach House. Er is namelijk een fitnessruimte en er worden geregeld sporten uitgeoefend. Zo kunnen de gasten snorkelen, voetballen, beachvolleyballen, poolen en er kan worden gedart. Bij de receptie kunnen ook fietsen worden gehuurd om de omgeving te verkennen. Daarnaast verhuurd het hotel ook kano’s, kajakken en waterskiën.
Het hotel beschikt over een drietal verschillende restaurants, twee bars en er is een snackbar. Ook worden er een aantal verschillende excursies aangeboden, die kunnen worden geboekt. Onder andere een speciale kookworkshop, om kennis te maken met de Indonesische keuken en een spa-arrangement om compleet tot rust te komen. Gasten kunnen daarnaast een barcursus volgen of duiklessen nemen. Hier hoeft niemand zich te vervelen.

Verzorging en kamers

De kamers die hotel Sol Beach House aanbiedt, zijn allemaal ruim opgezet. Alle kamers zijn voorzien van een balkon en hebben daarnaast een televisie, een minibar, verduisterende gordijnen en een koffiezetapparaat en waterkoker. Ook de badkamers zijn ruim opgezet en zijn voorzien van een bad en/of douche, een toilet en een föhn. Alle hotelkamers worden dagelijks schoongemaakt.
Hotel Sol Beach House maakt gebruik van de all inclusive formule. Deze formule is erg populair, aangezien gasten hierbij alles krijgen wat ze maar nodig hebben voor een prettige vakantie. Bij deze formule is het eten en drinken inbegrepen. Zo wordt het ontbijt, de lunch en het diner in buffetvorm geserveerd. Ook zijn er twee a la carte restaurants waar de gasten gebruik van kunnen maken. Gedurende de dag worden er verschillende snacks geserveerd.

Hotel Sol Beach House vindt duurzaamheid erg belangrijk en zodoende heeft het hotel een erkend milieukenmerk, genaamd Earth Check. Dit kenmerk geeft aan dat het hotel haar medewerkers goed behandeld, dat het hotel maatregelen neemt voor water energie en afval en het hotel is actief betrokken bij de bevolking.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.