banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Israel
Israel

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Israel
Vakanties in Israel
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Israel vakanties

Israel Vakantie

Israel

Israël, het beloofde land


Israël is een land in het Midden Oosten gelegen op het Aziatisch continent. Israël is nog niet echt ontdekt door het massa toerisme, ondanks dat het een fantastisch land is met prachtige badplaatsen. De badplaatsen liggen aan de Middellandse Zee en aan de Rode Zee. Israël heeft als enige land ter wereld een Joodse bevolkingsmeerderheid. De hoofdstad van het land is Jeruzalem. De hoofdstad heeft een gemengde bevolking van Joodse en Arabische mensen. Israël heeft een lange en boeiende geschiedenis en deze geschiedenis speelt een belangrijke rol in de Hebreeuwse Bijbel. Israël is het beloofde land van het Joodse volk. Ook moslims en christenen zien Israël als het beloofde land, als gevolg van de passages uit het Oude Testament en de Koran. Het land heeft veel werelderfgoederen zoals de witte stad van Tel Aviv, Heilige plaatsen van het bahá\'í-geloof in Haifa en West-Galilea en natuurlijk de hoofdstad Jeruzalem. Naast de vele bezienswaardigheden in het land zijn vooral de kustplaatsen enorm populair bij toeristen. De bekendste kustplaatsen zijn Eilat aan de Rode Zee en Haifa en Tel Aviv aan de Middellandse Zee.

Israël als vakantieland


Veel mensen die op zoek zijn naar een mooie vakantiebestemming denken niet meteen aan Israël als vakantieland. Toch is Israel één van de meest opkomende vakantielanden ter wereld. Israel kent veel wonderschone badplaatsen aan de Rode zee en natuurlijk aan de Middellandse zee. Het klimaat van Israel is uitstekend voor een all inclusive vakantie in één van de prachtige accommodaties. Israel is een land met veel historische bezienswaardigheden, moderne architectuur en leuke grote steden. Ook heeft het land de beschikking over een geweldig gevarieerde natuur. Zo zijn er geweldige stranden, mooie bergen, grootte meren en een mooie zee waar uitstekend gebruik van gemaakt kan worden. De prijs van een all inclusive vakantie naar Israel is modaal en de kwaliteit van de accommodaties is hoogstaand. Kortom Israel is een mooi vakantieland om er een vakantie te vieren.

Geografie van Israel


Zoals u heeft kunnen lezen ligt Israel aan drie verschillende zeeën. De Middellandse Zee, Dode zee en Rode zee. Doordat Israel grenst aan verschillende zeeën heeft het te maken met verschillende klimaten. Het land wat grenst aan o.a Egypte, Jordanie, Syrie en Libanon kent als hoofdstad de eeuwenoude stad Jeruzalem. Israel kent veel verschillende gebergten en hoogteverschillen. De totale kust van het land bedraagt ongeveer 280 kilometer. Bijna alle toeristische gebieden zijn gelegen aan de kust. De Rode zee is het meest populair onder de toeristen. De bekendste badplaatsen en gebieden van Israel zijn Tel Aviv en Eilat.

Lekker genieten in Israel, tijdens een all inclusive vakantie


Israel is een veelzijdig land waar een prachtige vakantie gevierd kan worden. Het all inclusive concept wordt steeds bekender in het land. Er kan lekker worden relaxt in één van de luxe hotels en resorts die Israel rijk is. Ook kunnen er tijdens een all inclsuive vakantie in Israel vele uitstapjes gedaan worden naar mooie steden, culturele en historische bezienswaardigheden of kan men er genieten van de geweldige natuur. Neem snel een kijkje in ons aanbod all inclusive vakanties naar Israel.