banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Adriatische Riviera vakanties

Adriatische Riviera

Algemene informatie Italie Adriatische Riviera

De Adriatische Riviera is een zeer populaire vakantie bestemming. Dit gebied ligt in het noordoosten van Italie en grenst aan de Adriatische Zee. De vele brede zandstranden behoren tot de mooiste van Europa. Op de stranden kan men heerlijk zonnebaden en voor afkoeling is een duik in de diepblauwe zee erg fijn. De zee is ook ideaal voor kinderen, deze loopt geleidelijk af. In het achterland van de Adriatische Riviera liggen prachtige steden zoals Ravenna en Bologne. Ook zijn er vele watersportmogelijkheden in bijvoorbeeld Rimini en Pinarella. Overal zijn genoeg leuke winkeltjes en gezellig terrasjes om ’s avonds langs heen te struinen.

Ook is er op vele plekken een bruisend uitgaansleven te ontdekken. Een vakantie aan de Adriatische Riviera betekend volop mogelijkheden om te genieten.

All inclusive Adriatische Riveira

De hotels aan de Adriatische Riveira die een all inclusive vakantie aanbieden zijn modern, luxe en sfeervol ingericht. De zee ligt zeker op loopafstand van het hotel net als het centrum. Naast een heerlijke duik in de zee kan men ook afkoelen in het zwembad bij het hotel. Het is vanzelfsprekend dat de service tijdens uw all inclusive vakantie van hoog niveau is. Tijdens een all inclusive vakantie is het eten en drinken onbeperkt, overal ruikt u de heerlijke lucht van het Italiaanse eten. De keuken van uw all inclusive hotel zal uw smaakpapillen zeker verrassen! Bekijk de scherpe prijzen van onze aanbieders naar de Adriatische Riviera.
Vakanties in Adriatische Riviera

Siam Elegance Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 493,-

stars Bekijk Reis

Sueno Deluxe

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 10-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 911,-

stars Bekijk Reis

Blue Sky

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 439,-

stars Bekijk Reis

Lunja Village

Marokko / Atlantische Kust

Vertrekdatum: 04-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 636,-

stars Bekijk Reis

Olympic Lagoon Resort Paphos

Cyprus / Paphos

Vertrekdatum: 13-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 1169,-

stars Bekijk Reis