Hotel Bikini & TropicanaHotel Bikini & Tropicana is een all inclusive hotel gelegen in het populaire vakantieland Italië. Het hotel ligt direct aan de Adriatische kust en is dan ook erg geschikt voor families. Het hotel is enorm populair en dit komt mede door de ligging, maar ook doordat de gasten tijdens hun verblijf kunnen genieten van al het heerlijke eten en drinken dat binnen de all inclusive formule valt.

Faciliteiten

Italië is natuurlijk een prachtig land en elk jaar weer trekken vele toeristen deze kant op. In het zomerseizoen is het hier altijd mooi weer en ook het eten en drinken is hier perfect. Ook het land op zich is prachtig en er valt hier voor de gasten dan ook veel te beleven en te zien. Het hotel ligt aan de oostkust van Italië, aan de Adriatische kust. Er is niet echt een strand, maar de gasten kunnen vanaf het hotel zo de zee inlopen. Hotel Bikini & Tropicana ligt midden in het gezellige centrum van Lido di Savio. Hier vinden de gasten gezellige bars, heerlijke restaurants en natuurlijk vele leuke boetiekjes. Ook zul je hier bijna op elke hoek een ijssalon vinden. Op ongeveer 40 kilometer van het hotel, bevindt zich het toeristische Rimini. Lido di Savio is ondertussen ook een stuk toeristischer geworden, maar hier kunnen de gasten nog wel genieten van een beetje rust.

Hotel Bikini & Tropicana bestaat uit één gebouw met in totaal 164 hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op zee. De hotelkamers zijn toegankelijk voor twee tot vier personen. De kamers beschikken namelijk over een tweepersoonsbed en over een stapelbed. Natuurlijk is er airconditioning, wat door de gasten zelf geregeld kan worden. De badkamers zijn netjes en zijn voorzien van een douche met toilet. Ook heeft elke kamer een gezellig balkon, waar de gasten een zitje hebben.

Bij binnenkomst in het Bikini & Tropicana hotel worden de gasten verwelkomt bij de receptie. Tijdens het gehele verblijf zal de receptie ook het aanspreekpunt zijn voor problemen of vragen tijdens de vakantie. Hier vinden de gasten ook een gezellige lounge waar zij kunnen zitten. Er is een televisieruimte waar de gasten gebruik van kunnen maken. Hier kunnen zij naar verschillende internationale zenders kijken. Ook ontbreekt de internetruimte niet. Hier kunnen de gasten contact onderhouden met eventuele thuisblijvers en natuurlijk de prachtige foto’s delen. Hotel Bikini & Tropicana heeft een ruim openluchtzwembad waar de gasten de nodige verkoeling zullen vinden. Hier kunnen zij een heerlijke duik nemen en werken aan hun bruine kleur. Het hotel is erg geschikt voor families en kinderen zullen hier dan ook zeker een fijne vakantie hebben. Voor de jongere kinderen is er een speciale miniclub, waar zij terecht kunnen. Hier worden allerlei verschillende activiteiten georganiseerd, waar de kinderen aan deel kunnen nemen. Van knutselen, tot boekjes lezen en van waterspelletjes tot toneel stukjes spelen. Zij zullen hier een erg fijne tijd beleven.

Verzorging

Het is niet standaard dat een hotel gebruik maakt van de all inclusive formule, maar bij hotel Bikini & Tropicana zijn de gasten op het juiste adres. Alle maaltijden zijn namelijk bij de prijs inbegrepen en deze worden op gezette tijden geserveerd. Het enige wat de gasten nog moeten doen, is aanschuiven. Tijdens het verblijf kunnen de gasten ook dineren in het a la carte restaurant van het hotel, maar hier wordt een kleine toeslag voor gevraagd. Lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die door het hotel zijn gekozen, kunnen de gasten tijdens de vakantie ook onbeperkt verkrijgen. Dit is mogelijk vanaf 09.00 uur tot 24.00 uur en de gasten kunnen hun drankjes dan verkrijgen in de bar, of in het restaurant.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.