banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Calabrie vakanties

Calabrie

Algemene informatie Italie Calabrie

Calabrie ligt in het zuiden van Italie is één van de meest onbedorven en ongerepte regio’s van Italie. Calabrie lig tussen de Ionische kust en de Thyrreense kust. Het landschap bestaat uit begroeide rotspartijen, watervallen, meren en wijngaarden. Aan de zuidkant ligt de Ionische zee waar het minder toeristisch is en waar fraaie zandstranden zijn te vinden. Aan de Tyrrheense kant is de kust onvergetelijk mooi. Het zeewater rond Calabrie is zeer helder. Calabrie is voor mensen die op zoek zijn naar geweldig mooie natuur en avontuur in combinatie met de Italiaanse cultuur een zeer aantrekkelijke vakantiebestemming.

Er zijn veel sportieve mogelijkheden zoals mountainbiking, wandelen en canyoning. Heerlijk uitrusten op de schitterende, ragfijne stranden is natuurlijk ook mogelijk.

All inclusive Calabrie


Calabrie is nog niet overspoeld door toerisme, vele restaurants zal men er niet vinden. Een all inclusive vakantie is de mogelijkheid om het geweldige ongerepte Calabrie te ontdekken. De hotels met een all inclusive formule in Calabrie hebben een mooie ligging midden in een tropische tuin en met uitzicht op zee. In de gevarieerde keuken van het hotel vindt u heerlijke gerechten en lokale specialiteiten. Het binnenland van Calabrie is tijdens uw verblijf ook zeker een bezoek waard. Een all inclusive vakantie is voor het hele gezin ook zeer geschikt. Van februari tot december is het mogelijk een all inclusive vakantie te boeken naar deze geweldige streek.
Vakanties in Calabrie

Labranda Rocca Nettuno Trope

Italie / Calabria

Vertrekdatum: 01-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 879,-

stars Bekijk Reis