banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Campanie vakanties

Campanie

Algemene informatie Italie Campanie

Campanie is een regio aan de zuidwestkust van Italie, de regionale hoofdstad is Napels (Napoli). In het noorden vindt men grote groene vlakten en in het oosten veelal bergen. De zandstranden bevinden zich in Baja di Puolo en Meta di Sorrento. In Campanie zijn vele culturele bezienswaardigheden te vinden. De regio is vooral bekend om het gevarieerde landschap, de vulkaan Vesuvius, de Amalfikust en vergeet natuurlijk haar heerlijke mozzarella niet. De Amalfikust en de Costa Campana vormen de mooiste en schoonste kustgebieden van Italie. Het klimaat is uitstekend, de zomers zijn mooi, het zomerseizoen is van maart tot oktober.

Wie meer wil zien van deze prachtige regio huurt een auto om zo vanaf de kust het binnenland in te trekken en al het moois te ontdekken.

All inclusive Campanie

De hotels in Campanie zijn modern en ruim opgezet. Met een all inclusive vakantie geniet u van al het lekkers de heerlijke keuken van het hotel te bieden heeft. Het geweldige uitzicht op het landschap met citroen- en olijfbomen is een plaatje om niet te vergeten. De service van de hotels die de all inclusive formule aanbieden is uitstekend. De kamers zijn goed onderhouden en het hotel beschikt altijd over een zwembad. Bij het boeken van een all inclusive vakantie kunt u de hele dag genieten van het heerlijke eten en drinken dat bij de prijs is inbegrepen. Italiaanse, internationale en lokale gerechten zullen voorbij komen. Een vakantie naar Campanie biedt voor ieder wat wils, bekijk nu het aanbod naar deze prachtige regio.
Vakanties in Campanie

Simply Fine Hotel Alize

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 393,-

stars Bekijk Reis

Kipriotis Panorama En Suites

Griekenland / Kos

Vertrekdatum: 01-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 557,-

stars Bekijk Reis

Side Sun

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 441,-

stars Bekijk Reis

El Mouradi Club Kantaoui

Tunesie / Golf Van Hammamet

Vertrekdatum: 15-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 397,-

stars Bekijk Reis

Azuline Bergantin

Spanje / Ibiza

Vertrekdatum: 26-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 421,-

stars Bekijk Reis