Britannia ExcelsiorIn Italië, aan het Comomeer, ligt het vernieuwde Britannia Excelsior hotel. Het drie sterren hotel biedt haar gasten de gehele dag door een prachtig uitzicht over het Comomeer. Het hotel heeft hier een klein privéstrandje en de gasten kunnen in het hotel zelfs gebruik maken van de all inclusive formule. Een vakantie in het Britannia Excelsior hotel staat garant voor een heerlijke tijd.

Faciliteiten

Hotel Britannia Excelsior ligt aan het Comomeer in Italië. Het Comomeer ligt in het noorden van Italië en het is het diepste meer dat Italië heeft. In het Comomeer ligt een klein eilandje, genaamd Isola Comacina. Tijdens de vakantie is het natuurlijk erg leuk om dat eilandje te bezoeken. Aan het Comomeer, ligt de hoofdstad van van de provincie Como. Deze stad heeft ook de naam Como. De stad Como heeft een gezellig centrum met vele historische bezienswaardigheden. Een bezoek aan de stad Como mag dan ook niet ontbreken tijdens de vakantie. Como ligt op ongeveer 30 kilometer verwijderd van het hotel. Aan het Comomeer liggen natuurlijk nog vele andere plaatsen die zeer toeristisch zijn.
Het Britannia Excelsior hotel ligt dus direct aan het Comomeer en op ongeveer 20 meter, heeft het hotel een eigen privéstrandje. Op ongeveer 200 meter vinden de gasten een publiekelijk strand, waar iedereen gebruik van mag maken. Hier ligt ook een aanlegsteiger voor de vele rondvaartboten die hier varen. Ideaal voor een vaartocht over het Comomeer. Op 200 meter van het hotel vinden de gasten ook het gezellige centrum van Cadenabbia. Hier kunnen de gasten zich vermaken met de vele boetiekjes, barretjes en gezellige restaurants.

In het Britannia Excelsior hotel bevinden zich 284 kamers. Alle kamers zijn voorzien van voldoende faciliteiten en de kamers zijn dan ook netjes verzorgd. De gasten kunnen kiezen uit een aantal verschillende verblijftypes. Alle kamers zijn toegankelijk voor twee tot vier personen en voor de liefhebbers zijn er zelfs eenpersoonskamers te boeken. De gasten kunnen kiezen uit comfort kamers, superior kamers of deluxe kamers. Alle kamers zijn voorzien van een gezellig balkon en de meeste kamers hebben uitzicht op het Comomeer.

In het hotel vinden de gasten de receptie en een gezellige lounge. Op centrale plekken kunnen de gasten gratis gebruik maken van Wifi. Er zijn maar liefst 7 liften aanwezig, om iedereen naar de juiste verdieping te brengen. Het hotel beschikt ook over een aantal parkeerplaatsen, waar de gasten gratis gebruik van mogen maken. Er is een groot openluchtzwembad waar de gasten gebruik van kunnen maken. Rondom dit zwembad staan voldoende ligbedden en parasols en er is een ruim zonneterras. De gasten kunnen natuurlijk ook gebruik maken van het privéstrand en op dit privéstrand wordt zelfs een aantal keren per week voor livemuziek gezorgd.

Verzorging

De gasten die in het Britannia Excelsior hotel verblijven, maken gebruik van de all inclusive formule. Dit maakt de vakantie nog heerlijker. Gasten kunnen gebruik maken van het ontbijt, de lunch en het diner. Al deze maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Het restaurants heeft een prachtig terras, waardoor de gasten ook buiten kunnen dineren. Hier hebben de gasten een prachtig uitzicht op het Comomeer. Tijdens de vakantie kunnen de gasten ook een lunchpakket aanvragen. Deze kunnen zij dan meenemen en nuttigen tijdens een excursie of een dagje weg. Gasten die op vrijdag of zaterdag aankomen, worden ontvangen met een welkomstdrankje op het privéstrand. Het hotel heeft een gezellige bar, genaamd de pianobar. Hier kunnen de gasten heerlijke drankjes verkrijgen. Tussen 09.00 uur en 23.45 uur kunnen de gasten onbeperkt lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes verkrijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *