banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Gardameer vakanties

Gardameer

Algemene informatie Italie Gardameer

Het Gardameer ligt in het noorden van Italie is het schoonste en grootste meer van heel Italie. Het Gardameer heeft een kustlengte van 158,4 kilometer en het water is er diepblauw. Rond om het meer is het landschap ontzettend mooi. Door de ideale ligging is het Gardameer gezegend door een gematigd klimaat. Men ziet begroeide heuvels, bergen, vele olijfbomen en andere bijzondere planten. In het meer liggen zeven kleine eilandjes waaronder San Felice en Isola di Garda. Het strand van het meer leent zich om heerlijk te zonnen of te ontspannen, een wandeling kan men maken rondom het meer en in de bergen.

Het water van het meer is vooral bij fanatieke watersporters zeer geliefd. In de meeste plaatsen rondom het meer bevinden zich leuke winkeltjes waar lekker kan worden geshopt. Ook kinderen zullen zich op en rondom het Gardameer prima vermaken!

All inclusive Gardameer

Het Gardameer is een zeer populaire vakantiebestemming, jaarlijks trekken er duizenden toeristen richting het meer. Rondom het Gardameer liggen vele campings en hotels. Een aantal van deze hotels bieden ook een all inclusive vakantie aan. Het voordeel van deze hotels is dat u op uw vakantie voor al het eten en drinken in het hotel terecht kan. De meeste van deze luxe hotels beschikken ook over een privé strand, een stukje Gardameer dat niet met alle toeristen gedeeld hoeft te worden. Ook kinderen zullen zich op een all inclusive vakantie prima vermaken door alle activiteiten die in en rondom het hotel worden georganiseerd. Ook in de avonduren hoeft niemand zich te vervelen, er is altijd een avondprogramma en een drankje kan worden genuttigd in de bar. Bekijk nu het all inclusive aanbod voor een vakantie aan het Gardameer.
Vakanties in Gardameer

Antico Monastero En Suite

Italie / Gardameer

Vertrekdatum: 04-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 481,-

stars Bekijk Reis

Leonardo Da Vinci

Italie / Gardameer

Vertrekdatum: 19-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 459,-

stars Bekijk Reis

Camping Bella Italia

Italie / Gardameer

Vertrekdatum: 28-09-2021
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 267,-

Bekijk Reis