Leonardo Da VinciLeonardo Da Vinci is een prachtig hotel met uitzicht op het Gardameer. Het in Italië gelegen hotel ligt in een park vol met prachtige bloemen en planten waardoor het hier heerlijk genieten is. Er worden vele verschillende activiteiten georganiseerd voor jong en oud, wat maakt dat dit hotel een echt familiehotel is.

Faciliteiten

Italië is een erg populair vakantieland. Italië heeft meerdere grote meren waaraan het heerlijk vertoeven is, waaronder het Gardameer. Het Gardameer is een erg populaire vakantiebestemming. Rondom het meer vinden we vele verschillende plaatsjes, waarin vele campings en hotel kunnen worden geboekt. Hotel Leonardo Da Vinci ligt ongeveer twee kilometer van het plaatsje Limone Sul Garda, dat gelegen is aan de westelijke oever van het Gardameer. Limone Sul Garda is een gezellig plaatsje, met vele smalle straatjes wat zorgt voor een bijzondere sfeer. Ook is er een gezellige boulevard, die langs het Gardameer loopt. Op ongeveer tien meter van het hotel, vinden we een bushalte. Het privéstrand ligt op ongeveer 50 meter afstand. Het strand is te bereiken, door gebruik te maken van de tunnel die aan het hotel grenst.

Het hotel bestaat uit een hoofdgebouw met een aantal bijgebouwen. In totaal zijn er 240 kamers. Er zijn vijf verschillende verblijftypes, waar de gasten uit kunnen kiezen. Zo zijn er eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, luxere tweepersoonskamers, familiekamers en luxere familiekamers. Alle kamers zijn voorzien van voldoende faciliteiten en de meeste kamers beschikken over een balkon of terras. De standaard eenpersoonskamers en tweepersoonskamers liggen onder het dak van het hotel, zodoende hebben deze kamers geen balkon. De hoogte van deze kamers ligt dan ook iets lager en ook de prijs zal iets lager uitvallen, dan bij de overige kamers.

Het Leonardo Da Vinci hotel beschikt over een eigen parkeerplaats, waar de gasten gratis gebruik van mogen maken. Vele gasten komen met de auto naar Italië en dan is het natuurlijk wel erg makkelijk dat zij de auto kwijt kunnen. Ook kunnen de gasten gebruik maken van de garage. Deze is ook gratis, alleen moeten zij hier wel een bepaald bedrag aan borg voor betalen.
Het hotel beschikt over een enorm buitenbad, met rondom ligbedden en parasols. Vanaf het zwembad hebben de gasten een prachtig uitzicht pover het Gardameer. Op het strand staan ook ligbedden en parasols, deze worden ook door het hotel aangeboden. Mocht het een dag wat minder mooi weer zijn, dan kunnen de gasten altijd nog terecht in het overdekte zwembad. In het hotel is een spa center, waar de gasten gebruik van kunnen maken. Voor sommige activiteiten zullen zij een kleine toeslag moeten betalen. In het spa center kunnen de gasten onder andere gebruik maken van de sauna, zonnebank en het stoombad.
Vanaf eind mei tot begin september wordt er de gehele dag door voor voldoende animatie gezorgd. In deze periode wordt er ook drie keer per week, ’s avonds voor livemuziek gezorgd.

Verzorging

Gasten verblijven in het Leonardo Da Vinci hotel op basis van all inclusive. Zo kunnen de gasten genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, een uitgebreide lunch die wordt geserveerd bij het zwembad of in het grillrestaurant en natuurlijk kunnen zij genieten van een heerlijk diner geserveerd in buffetvorm. Bij de maaltijden kunnen de gasten een aantal dranken verkrijgen. Tussen 10.00 uur en 23.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die door het hotel zijn geselecteerd. Tussen 10.00 uur en 18.00 uur staat er bij de bar een compleet snackbuffet klaar. Gasten zullen hier zeker niets te kort komen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *