banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Lombardije vakanties

Lombardije

Algemene informatie Italie Lombardije

Lombardije is een regio in het noorden van Italie welke in drie landschappelijke stukken kan worden gedeeld, namelijk de Povlakte, de meren en de Alpen. Het is een prachtig gebied dat zeer geschikt is voor cultuurliefhebbers. In Lombardije vindt men grote steden als Milaan, de hoofdstad van deze regio, en Bergamo. In deze steden zijn vele culturele en historische bezienswaardigheden te vinden. Ook kent Lombardije prachtige meren als Lago Maggiore en het Gardameer welke de belangrijkste toeristische trekpleisters zijn. De regio kent grotendeels een mediterraan klimaat. De streek wordt gekenmerkt door milde winters en lange hete zomers.

Het landschap is zeer gevarieerd en kent bergen, olijf- en citroenbomen, diepblauwe meren en verschillende soorten palmen. Lombardije is geschikt voor een actieve vakantie in de bergen, een vakantie vol met cultuur in de grote steden of een familievakantie aan één van de meren.

All inclusive Lombardije

De hotels en resorts in Lombardije welke een all inclusive vakantie aanbieden bevinden zich vooral aan de grote meren. Deze meren zijn zeer geschikt voor een ontspannen familievakantie of een actieve vakantie vol met watersport. De accommodatie aan het meer beschikt natuurlijk over een stukje privéstrand waar heerlijk kan worden genoten van de diepblauwe zee en het fijne stukje strand. Een all inclusive vakantie is ook de manier om een wat actievere vakantie te vieren. Begin de dag met een goed ontbijt zodat u kunt genieten van een wandeling, een fietstocht of een dag watersport op het meer. Na een lange actieve dag kan worden genoten van het heerlijke diner dat bij een all inclusive vakantie ook is inbegrepen. Een all inclusive vakantie zorgt voor een zorgeloze en ontspannen vakantie en wordt een ieder aangeraden.
Vakanties in Lombardije

Titanic Beach Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 20-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 574,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Pickalbatros Dana Beach

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 05-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 765,-

stars Bekijk Reis

Riadh Palms

Tunesie / Golf Van Hammamet

Vertrekdatum: 14-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 478,-

stars Bekijk Reis

Fame Residence Goynuk

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 574,-

stars Bekijk Reis

Db San Antonio En Spa

Malta / Malta

Vertrekdatum: 28-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 535,-

stars Bekijk Reis