ROBINSON Club ApuliaClub Apulia behoort tot de ROBINSON keten. Dit betekend dat er een complete vakantie wordt aangeboden. Clubs die behoren tot deze keten bieden hun gasten namelijk vele verschillende faciliteiten voor jong en oud, een culinaire verwennerij en een uitgebreide spa aan. Club Apulia ligt in het zonnige zuiden van Italië, waar het voor de gasten heerlijk vertoeven is.

Faciliteiten

Club Apulia ligt heerlijk rustig in het zuiden van Italië. De Club ligt direct aan het prachtige zandstrand, waar het ook een eigen stukje privéstrand heeft. Dit is voor de gasten natuurlijk helemaal genieten.
Het centrum van de plaats Ugento ligt op ongeveer zes kilometer van de club. De overige plaatsten liggen allemaal meer dan twintig kilometer van de club. Gasten kunnen er voor kiezen om met de auto naar deze club te komen of zij kunnen in de buurt een auto huren. Zo kunnen de gasten natuurlijk nog meer van het prachtige land ontdekken. Mochten de gasten met het vliegtuig naar Italië gaan, dan landen zij op de luchthaven ongeveer 100 kilometer verwijderd van de club. De club biedt haar gasten dan een transfer aan, die bij de prijs is onbegrepen.

De gasten die in Club Apulia verblijven kunnen kiezen uit twee verschillende verblijftypes. Zo zijn er kamers voor één persoon en er zijn kamers die geschikt zijn voor twee tot vier personen. De eenpersoonskamers zijn ruim opgezet en voorzien van onder andere airconditioning, televisie en gratis Wifi op de hotelkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een aantal andere voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt een balkon of terras niet.
De tweepersoonskamers zijn voorzien van dezelfde faciliteiten, alleen zijn deze kamers nog iets ruimer opgezet. Zo is er naast de slaapkamer, een bedbank aanwezig in de woonkamer zodat er meer slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden. Zodoende zijn deze kamers ook geschikt voor families.

Gasten kunnen gebruik maken van het privéstrand dat de club heeft, maar er zijn ook twee ruime buiten baden waarin zij de verkoeling op kunnen zoeken. Kinderen hebben hun eigen zwembad, waarin zij zich prima zullen vermaken.
De Club beschikt over een eigen wellness centrum waar de gasten zich even heerlijk kunnen terugtrekken en tot rust kunnen komen. Wie het luieren even zat is, kan verschillende sporten uitoefenen op het terrein. Zo zijn er meerdere tennisbanen, is er een fitnessruimte en kunnen de gasten boogschieten. Op het strand kunnen natuurlijk ook verschillende sporten worden uitgeoefend en gasten kunnen hier zeilen of windsurfen. De gehele dag door wordt er voor voldoende entertainment gezorgd voor de volwassenen, maar de kinderen hoeven zich hier ook zeker niet te vervelen. Zo is er een grote speeltuin, een speciale babyclub en een club voor kleuters en peuters. Kinderen tussen 3 en 12 jaar kunnen terecht in de ROBY CLUB en kinderen vanaf 13 jaar kunnen terecht in ROBS. Ook is er een speciaal restaurant voor kinderen. Hier wordt een speciaal kindermenu geserveerd.

Verzorging

De gasten verblijven in de Club Apulia op basis van de all inclusive formule. Alle maaltijden worden in buffetvorm en op gezette tijden geserveerd. Ook kunnen de gasten er voor kiezen om a la carte te dineren. Overdag en ’s avonds zijn er verschillende snacks te verkrijgen. Natuurlijk zijn er ook een behoorlijk aantal dranken inbegrepen. Club Apulia heeft een selectie gemaakt van verschillende lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die de gasten onbeperkt mogen drinken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *