banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Trentino vakanties

Trentino

Algemene informatie talie Trentino-Zuid-Tirol

Trentino Alto Adige, ook wel Trentino-Zuid-Tirol genoemd, ligt in het noorden van Italie en grenst aan Oostenrijk. Het is een mooi gebied met een schitterend landschap dat veelal bestaat uit hoge bergen, prachtige meren en valleien. In de winter is dit gebied geliefd bij wintersporters, in de zomer is er veel bergbeklimmerstoerisme. Het gebied heeft het gehele jaar een overwegend mild klimaat maar in de zomer kan het er wel dertig graden worden. De streek heeft voor wandelaars veel te bieden, men kan wandelen door de Val Gardena of het Parco Nazionalle dello Stelvio waar men kan genieten van spectaculaire uitzichten.

Het gebied beschikt over gezellige plaatsjes met vele souvenirswinkeltjes. In de meeste plaatsen bevinden zich ook leuke bars en cafeetjes waar men kan uitgaan.

All inclusive Trentino-Zuid-Tirol

In Trentino-Zuid-Tirol bevinden zich een aantal hotels te midden van een prachtige bergwereld, welke een all inclusive vakantie aanbieden. Een all inclusive vakantie betekend een vakantie vol met vele extra’s welke het hotel biedt. Deze extra’s zitten hem in de faciliteiten, het hotel legt je in de watten. In vele hotels is een overdekt zwembad te vinden, na een dag snowboarden, skiën of wandelen is een frisse duik zeer ontspannend. Vaak is er ook mogelijkheid tot fitness, massage of een sauna arrangement. Op culinair gebied worden natuurlijk ook vele extra’s geboden. Tijdens een all inclusive vakantie kan er onbeperkt gebruik worden gemaakt van verschillende diners, buffetten en natuurlijk de drankjes zonder dat er voor hoeft te worden betaald. Bekijk nu het aanbod voor een all inclusive vakantie richting Trentino-Zuid-Tirol.
Vakanties in Trentino

Sherwood Exclusive Lara

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 787,-

stars Bekijk Reis

Eftalia Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-07-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 556,-

stars Bekijk Reis

Nova Park

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 01-06-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 424,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Sofianna

Cyprus / Paphos

Vertrekdatum: 28-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 665,-

stars Bekijk Reis

Primasol Telatiye Resort

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 24-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 412,-

stars Bekijk Reis