Hotel LunaIn het heerlijke Italië, ligt het vier sterren hotel Luna. Het heerlijke hotel biedt haar gasten de all inclusive formule aan, waardoor het nog meer genieten is. De ligging van het hotel is ideaal, namelijk maar 100 meter van het strand. Per kamer worden er ook nog eens twee ligbedden en een parasol op het strand gereserveerd, dus er is altijd garantie van een plekje op het heerlijke strand.

Faciliteiten

In het Noordoosten van Italië ligt de stad Bibione. Hier vinden we hotel Luna. Hotel Luna ligt aan de Venetiaanse kunst en Bibione ligt dan ook op de lijn met Venetië. Een uitstapje naar Venetië mag dan ook eigenlijk niet ontbreken tijdens de vakantie. Bibione is een erg populaire badplaats in Italie en hier gaan vakantiegangers dan ook graag naar toe. Italië is natuurlijk een erg populair vakantieland en hier valt voor de gasten dan ook veel te beleven. Vele bezienswaardigheden en heerlijk eten en drinken.
Hotel Luna heeft een erg prettige ligging. Het hotel ligt namelijk maar op 100 meter van het strand, maar ook het centrum van Bibione ligt maar op 100 meter afstand. Zodra de gasten het hotel uitlopen valt er meteen al wat te beleven. Het ruim opgezette wellness centrum Bibione Thermea ligt op ongeveer 300 meter van het hotel. Een bezoekje aan dit wellness centrum zorgt voor totale ontspanning tijdens de vakantie.

Hotel Luna beschikt over 102 hotelkamers. Deze kamers zijn verdeeld over eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers. De eenpersoonskamers hebben geen balkon, terwijl de tweepersoonskamers en de familiekamers wel over een balkon beschikken. Alle kamers beschikken over een televisie, minibar, telefoon en airconditioning. De badkamers zijn voorzien van een douche, föhn en toilet. De familiekamers zijn het ruimst van opzet en deze kamers zijn dan ook toegankelijk voor vier personen. Wat wel belangrijk is om te weten, dat de kamers voorzien zijn van een tweepersoonsbed en een stapelbed. Hierdoor zullen deze kamers dan ook niet altijd voor vier volwassenen toegankelijk zijn.

Het hotel beschikt natuurlijk over een receptie en een gezellige lounge. In de openbare ruimten kunnen de gasten gratis gebruik maken van Wifi. Hiervoor worden er bij de receptie inlogcodes afgegeven. Het hotel ligt direct aan het prachtige strand van Bibione, maar het hotel heeft hier geen privéstrand. Wel worden er per kamer, standaard twee ligbedden en een parasol op het strand gereserveerd. Zodoende hebben de gasten altijd een plekje op het strand. Wat een service. Natuurlijk er is ook een eigen zwembad op het complex aanwezig. Hier zijn ook ligbedden en parasols bij aanwezig, waar de gasten natuurlijk gebruik van mogen maken. Sportieve gasten zitten hier helemaal op hun plek, aangezien er gratis fietsen en nordic walking stokken kunnen worden gehuurd. In het naast gelegen hotel Imperial, wordt voor animatie gezorgd. Hier mogen de gasten van Hotel Luna ook bij aansluiten.

Verzorging

Een verblijf in het Luna hotel is een ware verwennerij. De gasten maken hier namelijk gebruik van de all inclusive formule. Bij binnenkomst worden de gasten ontvangen met een welkomstdrankje. Tijdens het verblijf kunnen de gasten genieten van een heerlijk ontbijtbuffet, lunchbuffet en dinerbuffet. Deze maaltijden worden voor de gasten klaar gezet in het restaurant. Bij het ontbijtbuffet is er een speciale hoek gecreëerd, waar alleen maar biologische producten liggen. Aan het einde van de middag is er een speciaal koffie en thee uurtje dat gepaard gaat met allerlei zoetigheden. Tussen 10.00 uur en 22.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die in de bar worden geserveerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *