banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Kenia
Informatie over land
Kenia Vakantie

Kenia

All inclusive Kenia


In Oost Afrika ligt de staat Kenia en dit land is een perfect vakantieland voor een combinatie tussen een strandvakantie en safari door de wildernis. Kenia beschikt over spierwitte zandstranden en een azuurblauwe zee, hierdoor is Kenia voor strandliefhebber een paradijs op aarde. Ook is het mogelijk om een duik te nemen in de zee, om zo te genieten van de prachtige koraalriffen die voor de kust van Kenia liggen. Naast de fantastische spierwitte zandstranden beschikt Kenia in het binnenland over geweldige natuur en wildparken vol met vele exotische dieren. Zo zijn er in Kenia impala's, inheemse vogelsoorten en je kunt er ook de 'big five' zien. Door de hoge temperaturen is Kenia het gehele jaar door een fijne vakantiebestemming. Tijdens ‘the long rains’ (april, mei, juni) is het aan de kust minder aangenaam door toenemende luchtvochtigheid. Kenia heeft een tropisch klimaat en het klimaat word beïnvloed door de Indische Oceaan en door de nabijheid van de evenaar. De dagen en nachten in Kenia zijn over het algemeen altijd gelijk, het is even lang licht als donker in Kenia. Aan de kust is er een constante hoge temperatuur aanwezig en een hoge luchtvochtigheid. In het binnenland wordt de lucht droger en de nachten zijn aanzienlijk koeler dan aan de kust gebieden.

Geografie van Kenia


Kenia is een republiek in Oost Afrika en ligt op de evenaar. Het land grenst in het noorden aan Sudan en Ethiopie, in het oosten aan Somalie en de Indische Oceaan, in het westen aan Uganda en het Victoriameer en in het zuiden aan Tanzania. Voor de kust van Kenia liggen koraalriffen en een aantal eilandjes. Het noorden van Kenia beschikt over een berglandschap. Het midden is vooral erg groen en vruchtbaar. In het zuiden vindt men een uitgestrekt savannelandschap waar ook de meeste wildreservaten zijn te vinden. De Mount Kenia is de hoogste berg in Kenia (5199m), dit is de op één na hoogste berg in Afrika.

Strand en safari in Kenia


Een all inclusive vakantie is de meest comfortabele en veilige manier voor het houden van uw vakantie in Kenia. De hotels en resorts in Kenia zijn uitermate luxe en het vriendelijke personeel en de geweldige omgeving zorgen voor een onbezorgde en onvergetelijke Kenia vakantie. Kenia heeft een voortreffelijke lokale, maar ook internationale keuken welke tijdens de all inclusive vakantie zeker voorgeschoteld zal worden. Kenia biedt de perfecte combinatie van strand en safari en dit allemaal tijdens een vakantie die niet snel vergeten zal worden. Na een geweldige ervaring tijdens een spectaculaire safari kan er heerlijk ontspannen worden in de all inclusive accommodatie of aan één van de prachtige spierwitte zandstranden. Vergelijk de mooiste accommodaties voor een Kenia vakantie hier op de website!

Vakanties in Kenia

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.