Db Seabank Resort + SpaHet db Seabank Resort + Spa is een prachtig hotel gelegen op Malta. Het hotel heeft een ruim aanbod aan sportfaciliteiten en daarnaast een prachtig wellness centrum. Het prachtige strand van Malta ligt op loopafstand en doordat het hotel vlakbij Mellieha Bay ligt, hebben de gasten constant een prachtig uitzicht. Kortom een heerlijk hotel waar de gasten zeker hun rust zullen vinden.

Faciliteiten

Malta is een vakantieland, dat steeds meer in trek is. Malta is een eiland gelegen in de Middellandse Zee. Het land heeft een mediterraans klimaat, wat betekend dat de zomers lang en droog zijn. De temperatuur ligt hier in de zomermaanden zo rond de 26ºC. Wel kan de temperatuur soms behoorlijk oplopen. Dit komt doordat er vaak de sicorro waait. Dit is een luchtstroom, die de droge en hete lucht van de Sahara naar Malta doet waaien. Hierdoor kan de temperatuur oplopen tot 35ºC a 40ºC. Malta heeft ook een aantal prachtige bezienswaardigheden, die zeker een bezoek waard zijn tijdens het verblijf.
Db Seabank Resort + Spa ligt buiten het centrum van Mellieha, maar wel aan de gezellige promenade. Het centrum van deze stad ligt ongeveer op twee kilometer. Op ongeveer 30 meter van het hotel ligt een bushalte en zodoende kunnen de gasten erg gemakkelijk gebruik maken van het openbaar vervoer. Het prachtige strand dat Malta heeft ligt ook ongeveer op 30 meter van het hotel. Dit kunnen de gasten makkelijk aflopen.

Hotel db Seabank Resort + Spa bestaat uit één hoofdgebouw met zes verdiepingen. Er zijn maar liefst 9 liften in het gebouw aanwezig. In totaal beschikt het hotel over 492 kamers. Er zijn een aantal verschillende verblijftypes waar de gasten uit kunnen kiezen. Alle kamers zijn voorzien van voldoende faciliteiten zoals onder andere airconditioning, een televisie, een kluisje, een koelkast en een gezellig zitje. De badkamers zijn netjes en voorzien van een bad met douche, een toilet en een föhn. Er zijn eenpersoonskamers te boeken, die uitzicht hebben of op zee, op het zwembad of op de tuin. Al deze types beschikken over een balkon. De tweepersoonskamers hebben ook uitzicht of op zee, of op het zwembad of op de tuin. Ook deze kamers zijn voorzien van een gezellig balkon. Er kunnen ook tweepersoonskamers worden geboekt met een terras, deze hebben dan uitzicht op het zwembad en zijn daarnaast ook nog voorzien van twee ligbedden. Daarnaast kunnen de gasten ook kiezen voor een familiekamer. Deze kamers zijn ruimer van opzet en de gasten hebben hierbij ook keuze uit verschillende uitzichten. Het is zelfs mogelijk om een familiekamer te boeken geschikt voor zes personen, deze hebben meerdere slaapkamers.

In het db Seabank Resort + Spa kunnen de gasten vele sportieve activiteiten uitoefenen. Ook kunnen zij terecht in het wellness centrum. Er wordt drie keer in de week voor internationale animatie gezorgd. Dit is de vorm van shows. De kinderen kunnen terecht in de speeltuin en er is een binnen speeltuin, genaamd Jungle Fun. Daarnaast is er een miniclub en een kidsclub, waarin allerlei activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Het hotel beschikt over een enorm zwembad. Dit is het grootste lagunebad van heel Malta.

Verzorging

Gasten verblijven hier op basis van all inclusive. De standaard maaltijden worden geserveerd in het buffetrestaurant Coral. Op basis van reservering, kunnen de gasten ook dineren in één van de vijf thema restaurants. Tussen 15.00 uur en 18.00 uur kunnen de gasten ook nog eens onbeperkt gebruik maken van verschillende snacks en de afternoon tea met allerlei zoetigheden. Het hotel heeft drie gezellige bars, waar de gasten op gezette tijden heerlijke drankjes kunnen verkrijgen. Het hotel heeft een selectie gemaakt van verschillende dranken die de gasten onbeperkt kunnen verkrijgen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.