Riviera Resort & SpaHet Riviera Resort & Spa is een heerlijk hotel, gelegen op het eiland Malta. Het hotel ligt aan een prachtige baai, waardoor er een erg mooi uitzicht is. Gasten zullen hier heerlijk kunnen relaxen, aangezien er een uitgebreid wellness centrum is. Vanuit het hotel kunnen de gasten gemakkelijk vele verschillende plekken aandoen, waardoor zij altijd iets kunnen beleven.

Faciliteiten

Het Riviera Resort & Spa hotel heeft een prachtige ligging, in het noorden van Malta en direct aan een prachtige baai. Vanuit de ligging van dit hotel, kunnen de gasten erg gemakkelijk de zustereilanden van Malta bezoeken. Vanuit de baai, vertrekken er geregeld schepen naar deze eilanden toe. Het schitterende strand, genaamd Paradise Bay, ligt op ongeveer 1,5 kilometer van het hotel. Het hotel beschikt over eigen ruime zwembaden,dus de gasten komen zeker aan hun trekken. Op maar liefst 100 meter van het hotel, bevindt zich al een bushalte. Het openbaar vervoer brengt de gasten dan ook overal naar toe. Zo ook naar het gezellige stadje Mellieha. In ongeveer 10 minuten kunnen de gasten in dit stadje zijn.

Riviera Resort & Spa bestaat uit één hoofdgebouw met een aantal verdiepingen. In totaal zijn er vijf liften aanwezig. De gasten kunnen kiezen voor een tweepersoonskamer. Deze kamers zijn ruim van opzet en natuurlijk voorzien van voldoende faciliteiten. Zo zijn deze kamers natuurlijk voorzien van airconditioning. Daarnaast vinden de gasten hier een telefoon, een televisie, een koelkast en gratis Wifi. Natuurlijk een heerlijk bed en een mooie badkamer. De badkamers zijn voorzien van een douche, toilet en een föhn. Alle kamers zijn voorzien van een gezellig balkon, waar de gasten heerlijk kunnen zitten. De standaard tweepersoonskamers hebben uitzicht op de ruime tuin. Dit is natuurlijk al een mooi uitzicht, maar de gasten kunnen ook kiezen voor een ander uitzicht. Er kunnen namelijk ook kamers worden geboekt, met uitzicht op het zwembad of zelfs op zee.

In de ruime tuin van het hotel bevinden zich twee buitenbaden. Natuurlijk hebben de kinderen een eigen zwembad, waar zij lekker kunnen spelen en ravotten. In de tuin bevindt zich ook een ruim zonneterras, waar de gasten heerlijk kunnen luieren in de zon. Op vakantie wil iedereen natuurlijk graag aan zijn of haar bruine kleur werken. Er is een ruim wellness centrum, waar de gasten echt tot ontspanning komen. Hier kunnen zij genieten van de sauna, het stoombad en de spa. Er worden ook verschillende massages aangeboden, waar de gasten een kleine toeslag voor moeten betalen. Gasten kunnen tijdens hun verblijf ook gebruik maken van de fitnessruimte. Hier kunnen zij tijdens de vakantie hun energie kwijt. Ook is er een aparte squashbaan, waar de gasten gebruik van mogen maken.

Verzorging

Gasten die verblijven in het Riviera Resort & Spa kunnen gebruik maken van logies en ontbijt, halfpension, maar ook van de all inclusive formule. Gasten die echt willen genieten, kiezen natuurlijk voor de all inclusive formule. Hierbij zijn alle standaard maaltijden inbegrepen en deze maaltijden worden in buffetvorm geserveerd. Er zijn twee restaurants, waar de gasten voor heerlijke maaltijden terecht kunnen. Overdag zijn er verschillende snacks te verkrijgen. Deze zijn onbeperkt inbegrepen. Het hotel heeft twee gezellige bars, waar de gasten de gehele dag door hun drankjes kunnen halen. Lokale alcoholische dranken en allerlei frisdranken zijn natuurlijk inbegrepen. Ook kunnen de gasten natuurlijk de gehele dag door koffie en thee drinken. De dranken die het hotel schenkt, zijn onbeperkt inbegrepen tussen 10.00 uur en 00.30 uur. Gasten die deze formule kiezen, krijgen ook nog eens 20% korting op alle spa behandelingen, die in het wellness centrum worden aangeboden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *