corendon

Algemene informatie reisorganisatie Corendon

Corendon is een nog relatief jonge reisorganisatie en de geschiedenis van Corendon gaat terug tot het jaar 2000. Corendon is in 2000 begonnen in Haarlem als touroperator naar het populaire vakantieland Turkije. Tegenwoordig is Corendon een een gevestigde touroperator in Nederland en heeft het twee eigen luchtvaartmaatschappijen genaamd Corendon Airlines en Corendon Dutch Airlines. Daarnaast heeft Corendon een eigen foundation opgericht die belooft 1 miljoen bomen te gaan planten. De Corendon foundation heeft al meer dan 10 projecten ondersteund de afgelopen jaren. Met de foundation wil Corendon het maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) onderstrepen en dit vinden ze bij Corendon heel belangrijk.

Specialisatie reisorganisatie Corendon

Corendon is de specialist als het gaat om reizen naar Turkije, zo zijn ze immers ook in het jaar 2000 begonnen. De afgelopen jaren is Corendon enorm gegroeid en hebben ze naast Turkije het aanbod vakantielanden flink uitgebreid met maar liefst 12 vakantielanden. Corendon heeft het grootste marktaandeel als het gaat om vakantiereizen naar de landen Turkije, Cyprus, Macedonië, Bulgarije, Marokko en Israël. Corendon biedt alleen maar vliegvakanties aan naar al deze bestemmingen. Daarnaast is de mogelijkheid in de accommodaties enorm zo kan er op basis van logies, half pension, vol pension en all inclusive geboekt worden. De all inclusive vakanties via Corendon gaan naar de populaire vakantiebestemmingen in Turkije, Egypte en Tunesië.

Reisorganisatie Corendon is aangesloten bij

Corendon is aangesloten bij de volgende stichtingen en fondsen. Corendon is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Corendon. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Corendon aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis.
Doordat Corendon bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart op vakantie en via Corendon willen ze u simpel weg de voordeligste prijs hiervoor aanbieden.

Recensies reisorganisatie Corendon

Corendon heeft veel pieken en dalen in de recensies. De beste verwoordingen die hieruit te halen is dat de reisorganisatie Corendon qua prijsverhouding met het geen wat er voor verkregen wordt redelijk tot goed is te noemen. Corendon is een groeiende reisorganisatie en ze willen ieder jaar verbeteren, zo zijn er dit jaar nog meer medewerkers aangenomen om alle reizigers goed van dienst te zijn en de reiziger een goede vakantie te bezorgen.
Bezoek Aanbieder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *