elmar

Algemene informatie Elmar

Elmar is Nederlands grootste onafhankelijke reisonderneming sinds de oprichting van Elmar in het jaar 1996. Elmar is tot stand gekomen vanuit de uitgever Elmar die jaarlijks de reisbrochures uitgaven. Hierdoor was Elmar voor het internet tijdperk al bekend met reizen en het uitgeven van reisgidsen. Elmar is al 5 keer sinds de oprichting genomineerd als beste reis website van Nederland. Elmar is geen reisorganisatie en kan daardoor een groot aanbod reizen selecteren en deze op een overzichtelijke manier aanbieden. Alle reizen aangeboden op Elmar vallen onder de SGR. SGR SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen

Specialisatie Elmar

Elmar heeft als specialisatie dat ze het grootste aanbod aan vakantie reizen kan laten zien op een overzichtelijke manier. Doordat Elmar voor het internet tijdperk al verstand had van reizen zijn ze Nederlands grootste onafhankelijke reisonderneming. Elmar biedt allerlei soorten vakanties aan, waaronder ook all inclusive vakanties. Bij Elmar ziet u het grootste online overzicht van reizen.

Elmar is aangesloten bij

Elmar is aangesloten bij de ANVR. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. Elmar is als onafhankelijk reisbureau in staat het grootste aanbod aan vakanties aan u te laten zien. Elmar is ook aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Verder is Elmar aan gesloten bij het thuiswinkel waarborg, dit geeft u zekerheid bij het gebruik van het internet.

Recensies Elmar

Elmar heeft een lange historie in de reis wereld en is een voorloper op het gebied van online reizen. Dit is ook te merken aan de recensies over Elmar. Elmar levert een goed overzicht van de mogelijkheden op vakantiegebied. Elmar wil iedereen een onvergetelijke vakantie laten ervaren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *