gogo

Algemene informatie reisorganisatie Gogo Tours

Gogo Tours is een reisorganisatie voor voornamelijk jongeren die een all inclusive vakantie willen vieren in één van de populaire vakantielanden. Gogo Tours is gevestigd in Rotterdam en de vakanties bij Gogo Tours kunnen online geboekt worden. Gogo Tours kenmerkt zich door het aanbieden van jongerenreizen en examenreizen naar de bekende Europese bestemmingen voor jongeren. Bij Gogo Tours kunnen er bus en vliegreizen geboekt worden naar populaire feestbestemmingen voor jongeren.

Specialisatie reisorganisatie Gogo Tours

De touroperator Gogo Tours biedt 11 vakantielanden aan, die door de jongeren als populaire bestemming hebben mee gekregen. Gogo Tours onderscheidt zich door zich alleen maar te richten op de jongeren die willen feesten tijdens de vakantie. Via Gogo Tours krijg je de garantie als jongere dat je voornamelijk met leeftijdsgenoten op de plaats van bestemming bent. Gogo Tours heeft haar accommodaties dicht in de buurt van het strand en van de uitgaansgelegenheden. Gogo Tours biedt verschillende soorten accommodaties, je kan er zelfs een onbezorgde all inclusive vakantie boeken.

Reisorganisatie Gogo Tours is aangesloten bij

Gogo Tours is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Gogo Tours. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Gogo Tours aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Verder is Gogo Tours aan gesloten bij het thuiswinkel waarborg, dit geeft jou de zekerheid bij het gebruik van het internet. Doordat Gogo Tours bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kan jij als jongere samen met je vrienden met een gerust hart een jongerenvakantie boeken via Gogo Tours.

Recensies reisorganisatie Gogo Tours

Jongeren zijn redelijk positief als het gaat om de recensies van de touroperator Gogo Tours. De reisleiding wordt als positief ervaren zowel in Nederland als op de plaats van bestemming. Naast het aanbieden van een jongerenvakantie wordt er ook aangegeven dat de excursies via Gogo Tours erg leuk zijn, omdat je met leeftijdsgenoten de excursie maakt. De populairste excursies zijn de kroegentocht en de all inclusive partyboot.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *