neckermann

Algemene informatie touroperator Neckermann reizen

Neckermann reizen is aangesloten bij één van de grootste reisorganisatie van de wereld, namelijk Thomas Cook. Neckermann is in Nederland een toonaangevende touroperator die jaarlijks meer dan een half miljoen mensen laat reizen over de hele wereld. Neckermann reizen wil er voor zorgen dat u als vakantieganger zorgeloos op vakantie kunt gaan, doordat Neckermann alles tot in de puntjes heeft geregeld. Neckermann reizen behoort vanaf het jaar 2000 tot Thomas Cook in dit jaar kwam ook Vrij Uit onder Thomas Cook en zo werd Thomas Cook Nederland één van de grootste reisorganisaties van Nederland. Thomas Cook heeft er ooit voor gezorgd dat reizen voor iedereen bereikbaar en haalbaar werd, door te beginnen met gegroepeerde reizen aan te bieden. Thomas Cook Nederland heeft dus twee touroperator merken en het eigen retail merk Thomas Cook.

Specialisatie touroperator Neckermann reizen

Neckermann biedt haar reizen aan naar meer dan 18 vakantielanden over de hele wereld. Neckermann reizen heeft haar specialiteiten in het verkopen en samenstellen van vliegvakanties naar zonnige oorden rondom de Middellandse Zee. Daarnaast kan bij Neckermann diverse andere soorten reizen geboekt worden zoals autovakanties, wintersportvakanties en stedentrips. Verder biedt Neckermann reizen de mogelijkheid om in verschillende vormen van verzorging van uw vakantie te gaan genieten. De meest populaire vorm van vakantie vieren is tegenwoordig een all inclusive vakantie via Neckermann. Met een all inclusive vakantie via Neckermann kunt u zorgeloos genieten van uw verblijf op een bestemming naar keuze in vrijwel de hele wereld en of het nu om een wintersportvakantie of zonvakantie gaat is geen probleem bij Neckermann reizen. Neckermann is een ster in het aanbieden van lastminute vakanties en all inclusive vakanties!

Touroperator Neckermann is aangesloten bij

Neckermann reizen is als touroperator aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Neckermann is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Neckermann reizen. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Neckermann reizen aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis.
Doordat Neckermann als touroperator bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een vakantie boeken bij Neckermann reizen en genieten op de plaats van bestemming.

Recensies touroperator Neckermann

Neckermann reizen wordt in Nederland als touroperator erg goed aangeschreven. Het personeel is er heel vriendelijk zowel in Nederland op het call centre en de reisleiding op de plaats van de vakantiebestemming. Er wordt voornamelijk veel negatiefs geschreven over verschillende luchtvaartmaatschappijen waarmee een vakantiebestemming die geboekt is bij Neckermann reizen bereikt wordt. Voor de rest is de kwaliteit en de service van Neckermann zeer positief te noemen en met het vervoeren en verzorgen van meer dan een half miljoen vakanties per jaar is Neckermann reizen een goede touroperator om er een all inclusive of lastminute vakantie te boeken.
Bezoek Aanbieder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *