stipreizen

Algemene informatie reisorganisatie Stip Reizen

Stip Reizen is op dit moment één van de jongste reisorganisaties in Nederland. De geschiedenis van Stip Reizen gaat terug naar 2008 wanneer het reismerk is ontstaan onder de vleugel van Corendon vliegvakanties. Eind 2010 is Stip Reizen geheel onafhankelijk geworden en is het op eigen voet verder gegaan. Stip Reizen is in 4 jaar tijd enorm gegroeid in de reis branche. Van een klein reismerk naar een middelgrote zelf opererende reisorganisatie. De medewerkers van Stip Reizen zijn allemaal bekend in de reiswereld en hebben samen vele jaren ervaring, hierdoor is Stip Reizen ook zo enorm gegroeid in de afgelopen jaren. Vanaf het jaar 2013 zal Stip Reizen worden uitgebreid met de reismerknaam cruise.nl waar alle cruises te vinden zullen zijn van alle belangrijke rederijen.

Specialisatie reisorganisatie Stip Reizen

Stip Reizen heeft een uitgebreid aanbod aan vakanties. Zo kunt u er terecht voor autovakanties, zonvakanties, fly-drive vakanties, cruises, wintersport vakanties en rondreizen. Het aanbod van vakantielanden bij Stip Reizen zijn er meer dan 40. Met Stip Reizen komt u vanuit Nederland bijna overal te wereld. Stip Reizen wil de vakantieganger optimaal laten genieten van de mooie bestemmingen die Stip Reizen aanbiedt van alle vakantielanden. All inclusive vakanties via Stip Reizen is een echte aanrader en u komt op mooie bestemmingen en kwalitatief goede accommodaties.

Reisorganisatie Stip Reizen is aangesloten bij

Stip Reizen is als reisorganisatie aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Stip Reizen is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Stip Reizen. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Stip Reizen aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Doordat Stip Reizen bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een vakantie boeken bij Stip Reizen en genieten op de plaats van bestemming.

Recensies reisorganisatie Stip Reizen

Sinds dat Stip Reizen onafhankelijk is geworden als reisorganisatie heeft het altijd goede recensies gehad en de mensen die met Stip Reizen op vakantie zijn gegaan zijn heel erg te spreken over hoe de reis georganiseerd is. Ondanks de snelle groei van de organisatie weet Stip Reizen haar gasten tevreden te houden en zorgen ze voor een onbezorgde vakantie. Het maakt niet uit welke soort vakantie, het wordt allemaal goed aangeschreven via Stip Reizen. Ook de all inclusive vakanties via het jonge bedrijf zijn uitmuntend goed.
Bezoek Aanbieder

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.