sunweb

Algemene informatie reisonderneming Sunweb

Sunweb is een online reisonderneming dat in 2000 is opgericht. Bij Sunweb kunnen reizen geboekt worden naar veel uiteenlopende vakantiebestemmingen, zowel binnen als buiten Europa. Bij Sunweb kun je alleen online je reis boeken en hierdoor zijn de reizen altijd super scherp geprijsd. All inclusive vakanties naar de populaire landen als Turkije en Griekenland behoren ook tot de mogelijkheid bij Sunweb.nl. Boek altijd voordelig een all inclusive vakantie via Sunweb!

Specialisatie Sunweb

Sunweb biedt verschillende soorten vakanties aan. De mogelijkheden die Sunweb aanbied zijn zonvakanties, wintersportvakanties, autovakanties, lastminutes, vliegtickets en winterzon vakanties. Voor een ieder is er wel een geschikte vakantie te vinden op Sunweb.nl. Sunweb biedt vakanties aan naar meer dan 14 verschillende landen binnen en buiten Europa. Op de website van Sunweb kun je ook gebruik maken van de reis wizard. Met deze reis wizard vindt je altijd de goedkoopste lastminute aanbieding van Sunweb. Goedkoop op vakantie gaan is ook mogelijk door je in te schrijven voor outlet reizen. Wanneer je jezelf inschrijft ontvang je altijd als eerste een nieuwe aanbieding in je mailbox. Boek vandaag nog een vakantie via Sunweb.

Reisonderneming Sunweb is aangesloten bij

Sunweb is als reisonderneming aangesloten bij meerdere stichtingen en fondsen. Sunweb is aangesloten bij de ANVR, SGR en het calamiteitenfonds. De stichtingen en fondsen bieden u als reiziger meer zekerheid voor, tijdens en na de all inclusive vakantie via Sunweb. ANVR staat voor Algemene Nederlandse Vereniging van Reisondernemingen en de ANVR staat voor de reisorganisaties en voor de reiziger. SGR staat voor Stichting Garantiefonds Reisgelden en deze stichting zorgt ervoor dat het betaalde reisgeld veilig gesteld wordt wanneer een reisorganisatie niet aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Verder is Sunweb aangesloten bij het calamiteitenfonds. Dit fonds betaald de extra gemaakte kosten die kunnen ontstaan wanneer een reis moet worden aangepast of wanneer de reis moet worden afgebroken zal er een vergoeding komen voor de niet gebruikte reisdagen. Het calamiteitenfonds is er wanneer er een natuurramp of andere gevaarlijke situaties ontstaan waardoor de reis niet verloopt zoals u had gehoopt bij het boeken van de reis. Doordat Sunweb bij deze stichtingen en fondsen is aangesloten kunt u met een gerust hart een vakantie boeken bij Sunweb en genieten op de plaats van bestemming.

Recensies reisonderneming Sunweb

Sunweb is een betrouwbare partner voor het boeken van al je vakanties. Doordat je alleen maar online je reizen kunt boeken bij Sunweb ben je altijd voordelig uit. De meeste mensen die met Sunweb op vakantie zijn geweest hebben goede ervaringen met de online reisonderneming. Sunweb krijgt op meerdere recensie websites een positieve beoordeling.

Bekijk vakanties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *