hotels oludenizÖlüdeniz is een knusse badplaats en is het paradijs van de Zuid-Egeïsche kust. De plaats heeft een prachtige ligging in een geweldig mooie omgeving. Het dorp wordt door bergen omgeven, dit maakt dat een vakantie naar Ölüdeniz ook zeer in trek is bij paragliders. Het hagelwitte strand en de azuurblauwe zee vormen een prachtig plaatje. De Lagune is bestempeld als beschermd natuurgebied. Op het strand kan men heerlijk zonnen of zwemmen in het heldere water. Het centrum van Ölüdeniz is levendig, men vindt er een sfeervolle promenade met leuke terrasjes en restaurants. Hier kan men proeven van de smaakvolle Turkse gerechten. Naast veel gezelligheid en een prachtige omgeving biedt de omgeving van Ölüdeniz ook heel wat excursiemogelijkheden. Zonliefhebbers, rustzoekers en natuurliefhebbers zullen in Ölüdeniz een geweldige vakantie hebben.

Klimaat en natuur

In Ölüdeniz heerst een Middellandse Zeeklimaat. De zomers zijn er warm en droog, en de winters zijn mild. In de zomermaanden kan de temperatuur oplopen tot achter in de dertig graden. In het voor- en najaar zijn de temperaturen hier ook erg aangenaam. Het klimaat zorgt er samen met de azuurblauwe zee voor dat Ölüdeniz een plek zal zijn die men niet snel vergeet. De baaien zijn omgeven door begroeide heuvels en bossen. Deze baaien zijn omgeven door met bossen begroeide heuvels. Het heuvelachtige natuurgebied wordt beschouwd als één van de mooiste plekken ter wereld. Langs de prachtige baaien kent Ölüdeniz 3 prachtige stranden.

Ölüdeniz het ultieme vakantieparadijs

Ölüdeniz is het ultieme vakantieparadijs voor de rustzoeker of natuurliefhebber. Ölüdeniz ligt in een prachtige omgeving en er bevinden zich lange zandstranden. Deze zandstranden grenzen aan een beschermde lagune en liggen tussen begroeide bergen. Het water is azuurblauw en het zand hagelwit. Op dit paradijselijke strand kan men heerlijk zonnen, zwemmen en tot rust komen. Door het prachtige natuurgebied kan men wandelingen maken maar ook paragliden in de bergen is mogelijk. Naast de natuurliefhebber komt ook de cultuurliefhebber hier aan bod. Deze prachtige omgeving biedt ook genoeg excursie mogelijkheden. Men kan de historische hoofdstad Xanthos bezoeken of de badplaats Fethiye. Ölüdeniz heeft ook een gezellig centrum. Hier bevinden zich winkeltjes, restaurants en bars. Het prachtige Ölüdeniz heeft alles in zich voor een onvergetelijke vakantie voor iedereen.

Hotels in Ölüdeniz

In Ölüdeniz bevinden zich een aantal hotels die een verblijf in deze geweldige plaats onvergetelijk zullen maken. Turquoise is een sfeervol all inclusive hotel. Het hotel ligt in een groene omgeving en beschikt over verschillende familiekamers. Het complex is ruim opgezet en ligt in het centrum van Ölüdeniz. Het Oyster Residence is een authentiek en kleinschalig hotel. Er heerst hier een knusse sfeer. Het hotel ligt in het centrum en men verblijft hier op basis van halfpension of logies en ontbijt. Lykia World is een luxe hotel met een fraaie ligging in een groene omgeving. Het hotel biedt vele faciliteiten en men verblijft hier op basis van all inclusive. Hotel Club Belçekiz Beach is geschikt voor het hele gezin. Dit hotel ligt aan het strand in een groene omgeving. Ook dit hotel hanteert de all inclusive formule.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.