banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Marmaris

Elegance International

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 18-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 441,-

stars Bekijk Reis

Grand Pasa

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 27-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 547,-

stars Bekijk Reis

Casa Blanca

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 18-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 572,-

stars Bekijk Reis

Pasa Beach

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 18-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 443,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Blue Bay Platinum

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 27-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 513,-

stars Bekijk Reis

Casa De Maris

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 512,-

stars Bekijk Reis

Green Nature Resort En Spa

Lycische Kust / Marmaris

Vertrekdatum: 27-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 492,-

stars Bekijk Reis

Informatie over regio

marmarisAlgemene informatie Marmaris

Wil je optimaal genieten van je all inclusive vakantie? Boek een vakantie naar het sfeervolle Marmaris. De badplaats is gelegen aan de Lycische Kust en is uitermate populair bij toeristen. Marmaris wordt ook wel het kloppende hart van het toerisme in Turkije genoemd. Tijdens de zon overgoten dagen kun je heerlijk genieten op één van de drie stranden en zodra de zon in de zee is gezakt zie je een compleet ander gezicht van de badplaats. In het gezellige en sfeervolle centrum van Marmaris zijn talloze bars, discotheken en clubs te vinden waar het iedere avond een groot feest is. In deze geweldige Turkse badplaats vier je 24 uur per dag vakantie. Marmaris is niet alleen populair vanwege het bruisende nachtleven. De stad aan de Lycische Kust licht aan de haven en heeft een wondermooi uitzicht over diverse eilandjes voor de kust. Langs het prachtige strand ligt een wandelpromenade met buitengewoon veel gezellige restaurants en barretjes. De badplaats kent drie verschillende centra, het historische centrum bevindt zich aan de rand van de stad en is gelegen aan de voet van een heuvel waar je nog enkele restanten van een oud fort kunt bezichtigingen. Het achterland van Marmaris is ook absoluut de moeite waard om te ontdekken. Het landschap is er prachtig groen en hierdoor is Marmaris ook een prima uitvalsbasis voor excursies naar bezienswaardigheden in de directe omgeving. Tijdens je all inclusive vakantie Marmaris zal het je aan niets ontbreken. Vergelijk vakanties naar Marmaris en boek je vakantie bij de goedkoopste reisorganisatie.

Geografie, natuur en klimaat Marmaris

Marmaris is een Turkse badplaats in de provincie Muğla. In de zomermaanden is de badplaats een hotspot bij toeristen uit binnen- en buitenland. De stad is gelegen in een besloten baai aan de Lycische Kust. Wanneer het weer helder is kun je vanaf het strand het Griekse eiland Rhodos zien liggen in de zee. Marmaris heeft ook een prachtige jachthaven. Marmaris ligt op een schiereiland en heeft een schitterend groen achterland. Je kunt in dit gebied ook een meerdaagse excursie maken naar de kalkterrassen van Pamukkale of de oude Romeinse stad Efeze. Je kunt ook een excursie maken naar een van de Griekse eilanden die voor de kust van de badplaats gelegen zijn. Marmaris is een razend populaire badplaats en dat heeft het mede te danken aan het heerlijke mediterrane klimaat. De zomermaanden zijn warm tot extreem heet en de winters uitermate mild. Het hele jaar door is er eigenlijk een aangename temperatuur aanwezig voor een all inclusive vakantie.

Cultuur en bezienswaardigheden Marmaris

Marmaris is een hele oude badplaats. De eerste bewoning vond plaats rond 3.500 v.Chr. daarna is de plaats door veel volken bewoond, waaronder Egyptenaren, Grieken, Romeinen, Byzantijen en Ottomanen. Jammer genoeg is hier heel weinig van terug te zien in Marmaris zelf. Bekende historische gebouwen zijn de Moskee van Ibrahim Agha, de Ottomaanse woonkazerne en de 16e-eeuwse citadel. Naast deze prachtige historische bezienswaardigheden is ook de luxe jachthaven een bezienswaardigheid op zich. Marmaris is een prima uitvalsbasis om de directe omgeving van de stad te verkennen en je kunt zelfs dagtochten maken naar bijvoorbeeld het Griekse eiland Rhodos. In de avonduren is de Barstreet ook een bezienswaardigheid. Zodra de zon in de zee zakt kun je in Barstreet tot in de vroege uurtjes feesten.

Overige informatie

Marmaris heeft een zeer uitgebreide keuze in het aantal accommodaties. De meeste toeristen die op vakantie gaan naar Marmaris kiezen voor een trendy all inclusive hotel waar ze de hele dag door onbeperkt kunnen genieten van de vakantie. Bij de accommodaties zijn alle faciliteiten aanwezig en kun je echt onbezorgd genieten van een heerlijke vakantie aan de Lycische Kust. Wil je liever niet in een all inclusive accommodatie verblijven? Dat is uiteraard ook mogelijk de de geweldige badplaats Marmaris. Er zijn hier ook accommodaties waar je op basis van logies, logies & ontbijt of halfpension kunt verblijven. Vergelijk hier alle all inclusive vakanties naar Marmaris en boek je vakantie bij de goedkoopste aanbieder.