Bin Majid Beach ResortHet Bin Majid Beach Resort is een vier sterren hotel, dat gelegen is op het prachtige eiland Dubai. Het resort maakt gebruik van de all inclusive formule, waardoor de gasten hier niets te kort zullen komen. Bin Majid Beach Resort ligt direct aan het prachtige strand, heeft een restaurant waar heerlijke gerechten worden geserveerd en er zijn meerdere bars om een gezellig drankje te drinken. Kortom, de perfect basis voor een heerlijke vakantie.

Faciliteiten

Bin Majid Beach Resort ligt op het eiland Dubai. Het resort ligt in het Al Nadiyah gedeelte en dit gedeelte behoort tot het emiraat Ras al-Khaimah. Dit is gelegen in het zuidoosten van het prachtige en luxe eiland. Het Bin Majid Beach Resort heeft een eigen privéstrand waar het heerlijk vertoeven is. De stranden van Dubai zijn erg populair, om dat deze werkelijk waar prachtig zijn.
Bin Majid Beach Resort is een wat kleiner resort met iets meer dan 150 kamers. De gasten kunnen kiezen uit een Chalet of een Cabana. De Cabanas zijn redelijk simpel ingericht, maar voorzien van alle gemakken die de gasten nodig hebben. De badkamer is ruim opgezet en voorzien van een douche, toilet en föhn. De Chalets zijn iets luxer ingericht en voorzien van een aantal extra gemakken.

De receptie van het Bin Majid Beach Resort is 24 uur per dag bemand, zodat de gasten hier altijd terecht kunnen. Tegenover de receptie is een gezellig lobby, waar de gasten gebruik van kunnen maken. In de lobby kunnen de gasten gebruik maken van Wifi. Ideaal om de thuisblijvers op de hoogte te houden van de fantastische vakantie. Het is ook mogelijk om een auto te huren via het resort, om zo het eiland te kunnen verkennen. Dubai is een prachtig eiland waar veel te zien en te beleven valt. Het resort heeft natuurlijk een eigen privéstrand, maar het resort heeft ook drie zwembaden, waar de gasten wat verkoeling op kunnen zoeken. De kinderen hebben een eigen kinderbad, waar zij zich perfect zullen vermaken. Het resort biedt voldoende ligbedden en parasols aan, waar de gasten lekker op kunnen luieren en heerlijk kunnen genieten van de zon. De parasols zijn geen overbodige luxe, want de temperatuur kan hier behoorlijk oplopen.
Om te ontspannen, is dit de perfecte plek. Het resort heeft namelijk een eigen Spa Lounge. Hier kunnen de gasten gebruik maken van de sauna, jacuzzi, Turkse hamam en er worden verschillende massages aangeboden. Op een aantal kilometers van het resort bevindt zich een golfclub. De Al Hamra Golf Club is een erg bekende golfclub in Dubai. Op het terrein zelf, kunnen de gasten tennissen, fitnessen of er kan beachvolleybal gespeeld worden. Ook de actievere vakantieganger zal zich hier niet hoeven te vervelen.

Verzorging

In het all inclusive resort Bin Majid is het voor de gasten goed vertoeven. In het resort worden het ontbijt, de lunch en het diner in buffetvorm geserveerd. Ook kunnen de gasten er voor kiezen om gebruik te maken van het keuzemenu voor deze maaltijden. Alle maaltijden worden op gezette tijden geserveerd. Zo kunnen de gasten tussen 07.00 en 10.30 uur aanschuiven voor het ontbijt. De lunch wordt daarna tussen 13.00 en 15.00 uur geserveerd. Tussen 19.00 en 22.00 wordt het diner geserveerd en kunnen de gasten hiervoor dus aanschuiven in het buffetrestaurant. Vanaf 11.00 uur serveert het resort verschillende ijsjes en snacks. Hier mogen de gasten ook nog eens onbeperkt gebruik van maken. Wie dan nog niet genoeg heeft gehad, kan tussen 15.00 en 17.00 uur dan nog genieten van allerlei zoetigheden, die met koffie en thee geserveerd worden. Het resort beschikt over vijf verschillende bars, waar de gasten terecht kunnen voor een heerlijk drankje. Natuurlijk ontbreken de bar op het strand en aan het zwembad niet. Tussen 11.00 en 22.00 uur kunnen de gasten onbeperkt gebruik maken van alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het resort schenkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *