banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Cuba
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Cuba vakanties

all inclusive Cuba Vakantie

Cuba

All inclusive Cuba vakakntie


Cuba is gelegen in de Caraïben en bestaat uit meer dan 4100 eilanden, het grootste eiland in dit gebied en tevens het hoofdeiland is Cuba. Het hoofdeiland wordt omringd door de andere eilanden waarvan Isla de la Juventud het grootste is. Vakantiegangers die op zoek zijn naar een veelzijdige all inclusive vakantiebestemming zijn met een Cuba vakantie aan het juiste adres. Cuba is het land van de cultuur en vele bezienswaardigheden, zo zijn er de vele Spaans koloniale steden, de vele monumenten van de revolutie en ontzettend veel musea te bezoeken. Het land staat voornamelijk bekend om haar Cubaanse sigaren, rum, salsa en de heerlijke sfeer uit de jaren vijftig. Het landschap op het eiland is heel divers, zo zijn er groene berggebieden maar ook laagvlakten waar veel plantages zijn zoals, suikerrietvelden, citrusplantages en tabaksplantages. Cuba wordt omringd door de Atlantische Oceaan, Windward Passage, Caribische Zee, Golf van Mexico en de Straat Yucatan. De kustlijn van Cuba is aan elke kant van het eiland weer anders, zo kenmerkt de zuidoostkust zich als ruig en rotsachtig en zijn de prachtige stranden te vinden bij de plaats Varadero. Op het eiland zijn prachtige stranden te vinden op de Atlantische en Caraïbische kust, ideaal voor strandliefhebbers. Watersporters kunnen ook hun hart ophalen op Cuba, hier kunnen alle watersporten goed uitgeoefend worden. Een Cuba all inclusive vakantie zal een overweldigende indruk achterlaten en er zal nog lang over de Cuba vakantie gesproken worden. Cuba is zeer geschikt voor allerlei soorten vakantiegangers zo zijn er prachtige stranden, cultuur, natuur en meer dan genoeg mogelijkheden voor de watersporters.

Geografie van Cuba


In het Caraïbisch gebied is Cuba het grootste eiland. In totaal telt Cuba meer dan 4100 eilanden maar het grootste eiland is het hoofdeiland .Cuba is omringd door de Atlantische Oceaan, Caribische Zee, de Golf van Mexico, Windward Passage en de Straat Yucatan. De buurlanden van Cuba zijn Mexico, Haïti, Bahama\'s en Jamaica. Cuba heeft veel soorten landschappen zo zijn er de groene berggebieden die overgaan in de uitgestrekte suikerrietvelden, citrusplantages en tabaksplantages. Cuba bestaat voor een kwart uit berggebieden die prachtige uitzichten bieden. Cuba bestaat uit meerdere eilanden zo heb je het hoofdeiland Cuba en het zuidelijke eiland Isla de la Juventud en daarnaast nog eens 4100 kleine cayos (klippen). De meest bekendste cayos zijn Cayo Largo, Cayo Coco en Cayo Saetia.

Meer dan alleen Luxe tijdens je Cuba vakantie


Cuba heeft een fantastische sfeer die dateert uit de jaren 50 en ook de auto\'s die er nog steeds in overvloed rijden dragen helemaal bij aan deze unieke sfeer. Over het hele eiland is een prachtige architectuur gebruikt uit het koloniale tijdperk. Vooral in de stad Havana en dan voornamelijk in het oude stadsdeel zijn leuke pleinen en vele kleine kleurrijke straatjes. Niet alleen de bouwwerken van vroeger dragen bij aan de unieke sfeer van Cuba ook de bouwwerken nadien zijn prachtig en uniek. UNESCO heeft maar liefst 9 monumenten van Cuba op de werelderfgoedlijst opgenomen, waaronder Kasteel San Pedro de la Roca en het historisch centrum Cienfuegos. Aan nationale parken geen gebrek op Cuba want er zijn maar liefst 15 nationale parken; Viñales Vallei, Pico Cristal, Desembarco del Granma en Caguanes.

Cuba het eiland van de tabak, rum en de Salsa


Een all inclusive vakantie naar Cuba is een echte aanrader om optimaal te gaan genieten van de gastvrije sfeer, cultuur en al het moois en lekkers dat het eiland te bieden heeft. De combinatie van een all Inclusive Cuba vakantie en de mooie landschappen en prachtige stranden zorgen er voor dat Cuba dé perfect vakantiebestemming is. Het prachtige Caribische eiland Cuba heeft ee enorm aanbod aan all inclusive vakanties in de populaire regio\'s Varadero, Holguin, Matanzas en La Habana. De luxe resorts liggen allemaal dicht aan de mooie stranden van Cuba. Met een Cuba all inclusive vakantie kan je optimaal van de Cubaanse sfeer genieten. Boek een Cuba vakantie en ontdek zelf de aangename sfeer op het eiland en geniet van de gastvrijheid van de lokale bevolking.