banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Oostenrijk
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.

Eden Andalou Aquapark En Spa

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 17-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 796,-

stars Bekijk Reis

Ali Baba Palace

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 510,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Royal Tulip Beach Resort

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 585,-

stars Bekijk Reis

Sheraton Miramar Resort El G

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 03-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 783,-

stars Bekijk Reis

Sbh Club Paraiso Playa

Spanje / Fuerteventura

Vertrekdatum: 12-02-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 866,-

stars Bekijk Reis

All inclusive Oostenrijk vakanties

Vakantie Oostenrijk

Oostenrijk

Wintersport Oostenrijk
Centraal in Europa is het land Oostenrijk gelegen. Het land is vooral populair in de wintermaanden bij Nederlandse wintersporters en is niet voor niets de nummer één als het gaat om wintersport. Oostenrijk heeft talloze mogelijkheden voor skiërs, snowboarders en langlaufers en de pistes zijn er ongelooflijk mooi en ze houden maar niet. Oostenrijk is een sneeuwzeker gebied omdat Oostenrijk in de Alpen ligt en maar slechts 32 procent van Oostenrijk onder de 500 meter ligt. Oostenrijk heeft prachtige dorpen met een uitstekende sfeer voor een goede wintersport vakantie Oostenrijk. De accommodaties in Oostenrijk zijn uitmuntend goed en hierdoor kun je in Oostenrijk optimaal genieten van je vakantie ook al is dit buiten de wintermaanden om. Oostenrijk heeft natuurlijk veel meer te bieden dan de mooie pistes en de sneeuw, wat te denken van een stedentrip naar Wenen of een autovakantie in de zomermaanden. In de zomermaanden is Oostenrijk ook een prachtige vakantiebestemming!

Geografie


Oostenrijk is een bergachtig en het is een zogenaamde binnenstaat, waardoor het geen kustlijn heeft. Oostenrijk heeft in totaal wel 2560 kilometer aan landgrenzen, want het land wordt omringd door Duitsland, Itlaie, Hongarije, Tsjechie, Zwitserland, Slowakije, Liechtenstein en Slovenie. Maar Liefst driekwart van Oostenrijk behoord tot de Alpen en de hoogste berg in de Oostenrijk is de Grossglockner met 3797 meter. De belangrijkste rivieren van Oostenrijk zijn de Donau en de Inn. Doordat Oostenrijk berggebied heeft en laagvlakten zijn er meerdere klimaten te onderscheiden. Het heuvelland en de laagvlakten hebben te maken met het landklimaat en de berggebieden boven de 1500 meter hebben te maken met het hooggebergteklimaat. De zuidkant van de Alpen aan Italie en Slovenie hebben mediterrane trekjes in het klimaat.

Oostenrijk vakantie in de zomer en in de winter


Oostenrijk heeft voor elke soort vakantieganger wel wat te doen. De meest populaire vakantiebestemmingen in het fantastische land is Tirol. Tirol staat bekend vanwege de hoge indrukwekkende bergen. Het Salzburgerland word in de winter gebruikt als skigebied en in de zomermaanden is het hier optimaal genieten voor wandelaars en cultuurliefhebbers. In het zuiden van Oostenrijk zijn de meren van Karinthië te vinden en hier kunnen watersporters optimaal genieten.

All inclusive vakantie Oostenrijk


Een vakantie naar Oostenrijk kan het hele jaar door geboekt worden, zo kan er in de wintermaanden genoten worden van de sneeuw en in de zomermaanden kan er genoten worden van de prachtige groene natuur die verborgen heeft gelegen tijdens de wintermaanden. Oostenrijk heeft meer dan genoeg keuze als het gaat om hotels, appartementen en vakantiehuizen. En de mogelijkheden tot het boeken van een accommodatie zijn heel uiteenlopend. Een vakantie naar Oostenrijk is ook te boeken als een All Inclusive Vakantie en dit geldt voor zowel de zomermaanden als de wintermaanden.