banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Thailand
Informatie over land
Thailand Vakantie

Thailand

All inclusive Thailand

Thailand, gelegen in het hart van Zuidoost-Azie, is een land met een open cultuur, een vrije geest een zeer gastvrije bevolking. Het land beschikt langs de kust over prachtige zandstranden maar kent ook beboste gebieden en tropisch regenwoud. Het is het hele jaar warm in Thailand, het is er droog van januari tot april. In Thailand kunt u genieten van deze geweldige natuur, cultuur en rust. Een all inclusive vakantie tijdens uw reis door Azië of Thailand wordt ook zeker aangeraden om te ontspannen en tot rust te komen voor u verder trekt. Het drukke stadsleven vindt u in Bangkok de hoofdstad van Thailand.

Deze stad beschikt over enorme wolkenkrabbers, moderne winkelcentra maar ook zijn er vele tempels en paleizen te bezichtigen.

Geografie van Thailand

Thailand is een koninkrijk van in Zuidoost-Azië. Thailand grenst aan Myanmar, Laos Cambodja en Maleisie. Het noorden van het land is bergachtig, de Doi Inthanon, de hoogste berg van maar liefst 2576 meter hoog, ligt in dit gebied. Het noordoosten van het land is erg droog en in dit gebied bevindt zich veel onvruchtbare grond. Het rivierengebied is het centrum van de Thaise rijstteelt, hier ligt ook Bangkok, de hoofdstad van Thailand. Het zuiden bevat veel heuvels, bergketens en is begroeid met tropische regenwouden.

Beleef Thailand in luxe

Met een all inclusive vakantie naar Thailand bent u verzekerd van een vakantie in luxe. Het land telt vele bezienswaardigheden en heeft de mooiste stranden, rijstvelden en bergen. De Thaise keuken wordt gezien als een van de meest aantrekkelijke keukens van de wereld en geldt als zeer exotisch. Een all inclusive vakantie biedt de mogelijkheid optimaal van deze keuken te kunnen genieten. Door de oogverblindende stranden, het heerlijke eten, en de geweldige cultuur zal een all inclusive vakantie naar Thailand zeker een onvergetelijke vakantie worden.

Vakanties in Thailand

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.