banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bulgarije

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Bulgarije
Vakanties in Bulgarije
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Bulgarije vakanties

Bulgarije Vakantie

Bulgarije

Goedkope all inclusive vakantie


Een zonvakantie Bulgarije staat garant voor mooie stranden aan de Bulgaarse Rivièra. Vooral Sunny Beach en Golden Sands zijn stranden waar een heerlijke Bulgarije vakantie aan door gebracht kan worden. De afgelopen jaren is het land explosief gestegen in populariteit en dat heeft mede te maken met de mooie stranden, maar ook met het feit dat Bulgarije een goedkoop vakantieland is. De snelste mogelijke manier om aan één van deze prachtige stranden te liggen is het boeken van een vliegvakantie naar deze relatief nieuwe vakantiebestemming. Bulgarije heeft naast de stranden aan de Zwarte Zee ook hele leuke steden, veel bezienswaardigheden, cultuur, natuur en een prachtig landschap. Voor iedere vakantieganger is het maximaal genieten aan de Bulgaarse Rivièra en het maakt niet uit of dit nu komt door de zon en het strand of de enorme mogelijkheden tot vermaak! Naast een echte zon, zee en strand vakantie heeft Bulgarije een imponerende natuur en beschikt het over veel culturele bezienswaardigheden. De accommodaties in Bulgarije zijn uitstekend en helemaal als de prijs kwaliteit verhouding hierin meegenomen wordt. Bulgarije is een heel voordelig land en dat komt allemaal ten goede aan een geweldige vakantie!

Geografie en klimaat van Bulgarije


Bulgarije is de schakel tussen Europa en Azië en het land word omringd door diverse andere landen. Aan de zuidkant grenst Bulgarije met Griekenland en Turkije, aan de westkant grenst het aan het voormalig Joegoslavië en in het noorden grenst Bulgarije aan Roemenië. Andere buurlanden van Bulgarije zijn Macedonië en Servië Montenegro. De gehele Oostkant herbergt de kuststrook van Bulgarije en deze heeft een lengte van 380 kilometer. Het land is voornamelijk Bergachtig en het laagste gedeelte is de 380 kilometer lange kuststrook. Het hoogste punt van Bulgarije is Musala met 2925 meter. Bijna de hele noordelijke grens wordt getrokken door een 425 kilometer lange rivier genaamd de Donau. Doordat het land midden in Europa is gelegen heerst er een Midden Europees landklimaat waarbij de zomers warm zijn en de winters koud. De temperatuur is in de zomermaanden gemiddeld 27 graden en kan in sommige delen aan de Zwarte Zee snel oplopen tot 30 graden. Deze temperaturen maken Bulgarije natuurlijk tot een aangemaand vakantieland.

Sunny Beach, Golden Sands veilige stranden


De populairste vakantiebestemmingen in Bulgarije zijn Sunny Beach en Golden Sands. Hier zijn ook de prachtige stranden te vinden die als veilig aangeduid zijn. 12 stranden in Bulgarije en dan voornamelijk bij deze twee gebieden zijn gecertificeerd met de blauwe vlag van Foundation for Environmental Education (FEE). Stranden gecertificeerd met deze vlag zijn schoon, veilig en de kwaliteit van het zwemwater is uitstekend. Direct aan de mooie stranden zijn ook diverse accommodaties gelegen wat een vakantie Bulgarije nog optimale maakt, want het strand is op een steenworp afstand gelegen van de accommodatie. Bij de stranden zijn altijd activiteiten te doen en er is veel aanbod aan watersportactiviteiten. Een dagje strand is in Bulgarije een hele belevenis.

Bulgarije word steeds populairder als vakantiebestemming


De Zwarte Zee heeft uitgestrekte lange zandstranden waar optimaal genoten kan worden van een strandvakantie. Bulgarije is een opkomend vakantieland waar veel mooie hotels en resorts staan en nog steeds gebouwd worden. Deze hotels en resorts bieden over het algemeen altijd wel de all Inclusive formule aan, waardoor Bulgarije een echt all Inclusive vakantie land aan het worden is. Vooral het populaire Sunny Beach is sterk in opkomst onder Nederlandse toeristen en dan voornamelijk jonge toeristen. Jonge toeristen komen massaal naar dit gebied om de vakantie van hun leven te beleven.

All Inclusive Vakantie Bulgarije


In Bulgarije zijn de accommodaties voor ongeveer zestig procent te boeken op basis van de all inclusive formule. De all inclusive formule is voornamelijk populair onder vakantiegangers die vooraf willen weten wat een vakantie naar Bulgarije ongeveer gaat kosten inclusief maaltijden en drank in de accommodatie. Bulgarije is een mooi vakantieland en uitermate geschikt voor jongeren, gezinnen met kinderen en voor stellen.