banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Dubai
Nieuwsberichten
Dubai

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Dubai
Vakanties in Dubai
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Dubai vakanties

Dubai Vakantie

Dubai

Vakantie in alle weelde en luxe


Dubai is één van de zeven Verenigde Arabische Emiraten en het toeristen oord concentreert zich volledig in en rondom de stad Dubai, dat gelegen is aan de noordzijde van het gelijknamige emiraat. Toerisme is in Dubai nog een opkomende factor en er wordt iedere dag nog volop gebouwd aan de meeste luxe accommodaties, gebouwen en eilanden. Dubai wil ervoor zorgen dat ze op ten duur alle inkomsten voor het emiraat uit de toeristensector kunnen halen. Dubai staat op de lijst van de meest populaire steden in wereld op plek nummer 8. In een enorm kort tijdsbestek heeft Dubai een heel toeristen oord gecreëerd waar mensen vanuit over de hele wereld naar toe willen voor een Dubai vakantie of een stedentrip Dubai. Dubai is een veelzijdig opkomende vakantiebestemming met veel mooie stranden, grote luxe hotels en ontelbaar veel mogelijkheden voor watersporten.
Hierdoor is het ook goed mogelijk om in Dubai een all inclusive vakantie te vieren in alle luxe. De bevolking in dit emiraat is uitermate vriendelijk en gastvrij. De stad Dubai is volledig gebouwd voor het toerisme en het kan niet gek genoeg in Dubai, alles moet groter en mooier dan in andere vakantielanden. Zo is er in Dubai het grootste overdekte winkelcentrum, het duurste hotel, het hoogste gebouw en het Ferrari World pretpark te vinden. Dubai bestaat eigenlijk uit een onbegroeide woestijn vlakte met veel zand duinen. In Dubai zal nooit de verveling toeslaan want er is zoveel te beleven en te zien.

Geografie van Dubai


Dubai behoort tot de Verenigde Arabische Emiraten samen met zes andere Emiraten. De andere Emiraten zijn Abu Dhabi, Ras al Khaimah, Sharjah, Ajman, Um Al Quwein en Fujairah. Dubai bestaat voornamelijk uit woestijngebied en in het westen van Dubai ligt de Hajar keten, dit is een berglandschap met bergen tot 1300 meter hoog. Dubai wordt omring door de andere Verenigde Arabische Emiraten en ten oosten van Dubai ligt de Perzische Golf. De hoofdstad van Verenigde Arabische Emiraten is Abu Dhabi en de hoofdstad van Dubai is Dubai stad. Dubai stad word qua oppervlakte ook groter gemaakt voor toeristen. Zo worden er maar liefst drie Palmeilanden voor de kust van Dubai stad aangelegd en één The World eilanden, dit allemaal om er maar voor te zorgen dat er genoeg kilometers aan zandstrand aanwezig is voor de toestroom van toeristen.

Dubai de meest spectaculaire vakantiebestemming


De skyline van Dubai is alleen al de moeite waard om te gaan bekijken en wat te denken van al het andere spectaculaire dat Dubai te bieden heeft. In Dubai moet er niet naar cultuur gezocht worden, maar er moet genoten worden van alles dat door de mens zelf gebouwd is. Breng een bezoek aan één van de vele waterparken, pretparken, de Burj Khalifa of maak een woestijnsafari of geniet van de ontelbaar vele shopping malls. Alles in dit geweldige vakantieoord moet groot, groter, grootst zijn. Van de hoogste wolkenkrabber te wereld tot de grootste indoor skihal ter wereld, van de grootste golfbaan ter wereld tot de grootste internationale luchthaven van de wereld alles is mogelijk in Dubai. Er worden zelfs al plannen gemaakt om het grootste onderwaterhotel in Dubai te bouwen. Het hotel Atlantis The Palm heeft tot op heden de beschikking over twee onderwatersuites.

All Inclusive Dubai


Dubai is het vakantie adres voor de toekomst en voor een onbezorgde all inclusive vakantie. Jaarlijks boeken steeds meer vakantiegangers een vakantie naar deze stad van uitersten. Dubai is één en al luxe en er kan overal heerlijk geshopt en gegeten worden. Voor het zonnen is er meer dan genoeg plek op één van de prachtige lange zandstranden die Dubai heeft. Boek vandaag nog een spectaculaire vakantiebestemming en kies voor een all inclusive vakantie Dubai!