Three Corners Ocean ViewHet Three Coners Ocean View hotel is een erg geliefd hotel, dat deel uitmaakt van de bekende Three Corners keten in Egypte. Het hotel ligt vlakbij het centrum van El Gouna en in de jachthaven van Abu Tig. Zodoende is er altijd een prachtig uitzicht. Het hotel ligt direct aan het strand en het hotel heeft dan ook een eigen privéstrand. Gasten vanaf 16 jaar of ouder zijn hier welkom. Dit komt, doordat het hotel een Adults Only hotel is.

Faciliteiten

Het Three Corners Ocean View hotel ligt op ongeveer drie kilometer verwijderd van het centrum van El Gouna, Egypte. Het hotel ligt in de haven, direct aan het strand. Het hotel heeft een eigen privéstrand, waar de gasten dus altijd gebruik van kunnen maken. Op vier kilometer van het hotel, heeft het hotel nog een eigen privéstrand. Dit privéstrand is een stuk groter en is te bereiken door middel van een shuttlebus dat de gasten gratis vervoerd. Doordat het hotel in de haven ligt, zorgt dit elke dag weer voor een prachtig uitzicht op de zee of op de luxe jachten die hier zijn aangemeerd. De gasten kunnen het strand bereiken door gebruik te maken van een trap met 7 treden. Makkelijker kan het niet. Het hotel ligt dus direct aan de Rode Zee, waar vele verschillende watersporten kunnen worden uitgeoefend. De Rode Zee staat bekend om haar schitterende koralen en de prachtige onderwaterwereld. Duiken is een onderdeel van de vakantie, dat eigenlijk niet mag ontbreken.

Hotel Three Corners View beschikt over 250 hotelkamers. Deze hotelkamers zijn te vinden in het hoofdgebouw en de twee bijgebouwen die op het zelfde terrein te vinden zijn. In het hoofdgebouw, bij de ingang, komen de gasten direct de receptie tegen. De gasten kunnen hier terecht, met eventuele vragen of onduidelijkheden. Hier vinden de gasten ook de lobby en de internethoek. In een aantal openbare ruimten kunnen de gasten ook gebruik maken van Wifi. Om de gasten van nog meer luxe te voorzien, biedt het hotel de volgende services aan. Kledingwasservice, stomerijservice en de kledingstukken kunnen zelfs nog gestreken worden.

Hotel Three Corners Ocean View is een Adults Only hotel. Dit betekend dat er alleen volwassenen in dit hotel welkom zijn. De minimale leeftijd van dit hotel is dan ook 16 jaar en ouder. Gasten die hier voor kiezen willen graag relaxen en genieten, zonder de drukte van kinderen.

Het Three Corners Ocean View hotel beschikt over een drietal restaurants. Natuurlijk een buffetrestaurant, waar de meeste maaltijden worden geserveerd en twee a la carte restaurants. Hier kunnen de gasten kiezen uit vis of Italiaans. In de verschillende restaurants worden thema avonden en speciale gala diners georganiseerd. Wel is het erg belangrijk om te weten dat er in de restaurants een kledingvoorschrift geldt. Voor de heren worden namelijk lange broeken op prijs gesteld. Ook shirts met mouwen worden geadviseerd. Gasten kunnen een lekker drankje drinken in de vier verschillende bars die het hotel telt. Op het terrein van het hotel vinden de gasten een wellness centrum, waar de gasten helemaal tot rust kunnen komen. Hier kan gebruik worden gemaakt van onder andere de sauna en kunnen verschillende behandelingen worden geboekt. Voor een beetje verkoeling, kunnen de gasten terecht in één van de twee buitenbaden die het hotel heeft.

Verzorging en kamers

Het Three Corners Ocean View hotel, wordt geboekt op basis van de all inclusive formule. Het ontbijt, de lunch en het diner zijn natuurlijk inbegrepen. Net als alle frisdranken en verschillende alcoholische dranken. Ook drankjes aan het strand en een high tea in de middag zijn hierbij inbegrepen. Gasten kunnen ook kiezen voor super all inclusive, dan krijgen zij nog een aantal extra’s.
De hotelkamers die dit hotel aanbiedt, zijn tweepersoonskamers die voorzien zijn van vele gemakken. Hierbij kan worden gedacht aan een televisie, koelkast, airconditioning en natuurlijk een balkon of een terras.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.