banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive El Quseir vakanties

El Quseir

Algemene informatie El Quseir

El Quseir is een badplaats in Egypte die gelegen is aan de Rode Zee. El Quseir is een toeristische badplaats en heeft naast de mooie zandstranden veel meer te bieden dan de uitgerekte lange zandstranden. De Rode Zee is met haar helder blauwe water een waar paradijs voor snorkellaars en duikers omdat hier veel mooie koraalriffen te vinden zijn. El Quseir heeft op het gebied van bezienswaardigheden ook veel te bieden aan de toeristen. Vanaf hier kunnen er vele excursies gedaan worden in de omgeving en zijn er tal van activiteiten te doen.


De ouderwetse Egyptische stad El Quseir heeft veel mooie oudheden zoals moskeen en de typische smalle winkelstraat dwars door het centrum. Door de prachtige koraalriffen is het aan iedere toerist aan te raden om hier te gaan duiken of te gaan snorkelen. El Quseir is een paradijs voor de watersportliefhebbers er kan hier goed gesurft worden door de mooie golven en de aanhoudende wind.

Klimaat El Quseir

El Quseir heeft net als de meeste toeristische badplaatsen een woestijnklimaat met een extreem warme zomer en een warme winter. Doordat El Quseir aan de Rode Zee is gelegen zorgt de verkoelende wind vanaf de zee voor een aangename temperatuur.

Hotels en Resorts in El Quseir

De luxe hotels en resorts in deze prachtige badplaats zijn bijna allemaal te boeken op basis van de All Inclusive formule. Een All Inclusive Vakantie naar deze plaats wordt aangeraden doordat er vooraf al betaald is voor het eten en drinken in de accommodatie. (op voorwaarden van de accommodatie en reis aanbieder).
Vakanties in El Quseir
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.