banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Kaapverdie
Kaapverdie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Kaapverdie
Vakanties in Kaapverdie
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Kaapverdie vakanties

Kaapverdie vakantie

Kaapverdie

Prachtige witte stranden én ongerepte natuur 


Republiek Kaapverdië, ook wel Kaapverdië in de volksmond genoemd is een tropisch paradijs dat op slechts 6 uur vliegen van Amsterdam ligt. Kaapverdië ligt ten hoogte van het West-Afrikaanse land Senegal en bestaat uit 9 bewoonde eilanden. De eilandgroep waar het eigenlijk altijd warm weer is, is een voormalig Portugese kolonie. Wanneer je het prachtige eiland bezoekt, maak je kennis met een mengeling van Afrikaanse én Portugese cultuur. Naast de relaxte cultuur heeft Kaapverdië ook geweldige natuur, van parelwitte stranden en indrukwekkende valleien tot een prachtige onderwaterwereld. Van de negen bewoonde eilanden zijn er twee eilanden die er echt bovenuit springen wanneer je een gevarieerde én relaxte zonvakantie zoekt. Dat zijn de eilanden Sal en Boa Vista. Deze eilanden kenmerken zich door kilometers lange parelwitte stranden waar strandliefhebbers zich nooit zullen vervelen. Wanneer je een ontspannen en rustige vakantie zoekt, dan zit je in Kaapverdië goed! Zo heeft het naast fraaie stranden én natuur ook veelal magnifieke hotels. Zo hebben de meeste hotels allemaal vier- of vijfsterren met uitstekende faciliteiten zodat je optimaal van het wonderschone eiland kunt genieten. Boek nu nog een Last minute Kaapverdië

Zonovergoten Kaapverdie


Kaapverdië of de Kaapverdische Eilanden is een land voor de westkust van Afrika en bestaat uit een groot aantal grote en kleinere eilanden. Van alle eilanden zijn er tot op heden twee eilanden waar je terecht kunt voor een zonovergoten vakantie, namelijk Boa Vista en Sal. Het land is eeuwenlang een Portugese kolonie geweest met Creoolse invloeden. De eilanden zijn gezegd met een geweldig klimaat waarbij de zon zich voortdurend laat zien. Hierdoor is Kaapverdië een vakantiebestemming waar je het hele jaar door een zonvakantie kunt vieren. De eilanden hebben een perfecte mix van natuur, cultuur en prachtige zandstranden. De lokale bevolking op de eilanden zijn uitermate vriendelijk en willen je ten alle tijden graag helpen. Kaapverdie komt van Cabo Verde, dit is Portugees en staat voor Groene Kaap. Kaapverdie is een eeuwenlang kolonie van Portugal geweest. De Portugese invloed is op dit vakantieland nog steeds merkbaar. Op de eilanden is een mix te vinden van Afrikaanse charme en de oude Portugese stijl. Door het gematigd klimaat ligt de temperatuur er het hele jaar rond de 25 graden Celsius en altijd waait er een aangenaamde verfrissende wind. Kaapverdie kent prachtige zandstranden en de zee is helderblauw. Dit zijn slechts enkele van de vele redenen om ook hier je all inclusive vakantie door te brengen.

Geografie van Kaapverdie


De Kaapverdische eilanden vormen een eilandgroep van negen bewoonde en één onbewoond eiland. Deze eilandgroep bevindt zich in de Atlantische Oceaan zo’n vijfhonderd kilometer voor de kust van Senegal in West-Afrika. De hoofdstad van Kaapverdie is Praia. De eilanden worden vaak in drie groepen verdeeld. Je hebt de droge, vlakke eilanden Sal, Maio en Boa Vista; de droge bergachtige eilanden Santo Antao, Sao Nicolau en Sao Vincente en de vulkaaneilanden Santiago, Brava en Fogo. Kaapverdië is de perfecte vakantiebestemming voor een zonvakantie want de eilanden hebben samen meer dan 950 kilometer aan kustlijn. Het hoogste punt van de Kaapverdische Eilanden is de Mount Fogo met 2829 meter. Mount Fogo of ook wel de Pico do Fogo genoemd ligt op het eiland Fogo en het betreft een vulkaan die zijn laatste uitbarsting had in 1675. De grond rondom de vulkaan is enorm vruchtbaar waardoor je er veel wijnbouw tegen komt en koffieteelt. De lava wordt gebruikt in de steenindustrie. De temperaturen op Kaapverdie liggen tussen de 22 en 30 graden Celsius. De eilanden van Kaapverdië hebben een tropisch klimaat en de kans op neerslag is heel gering, namelijk maar 18 dagen per jaar en dan voornamelijk in maanden augustus en september.

Kaapverdie zon, zee en strand!


De prachtige witte stranden van Sal en Boa Vista zijn zeer geschikt om van de zon te genieten of om een van de vele watersporten te beoefenen. Kaapverdië staat bekend als het walhalla voor kitesurfers en andere watersporter. Een bezoek aan Kaapverdie is pas compleet in combinatie met een all inclusive vakantie. Zo kan er ongestoord worden genoten van deze ongerepte vakantiebestemming. Niets moet en alles mag, op Kaapverdie is veel te doen en een dagexcursie is iedere dag te boeken naast uw all inclusive verblijf. Vergelijk hier de mooiste accommodaties op de eilanden Boa Vista en Sal en boek een zonvakantie of een overwintering naar één van deze prachtige eilanden in de Atlantische Oceaan!