banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Kaapverdie
Vakantie boeken naar Hotel Melia Dunas Resort

Vergelijk aanbieders

tuiBekijk
krasBekijk
wtcBekijk
Bekijk alle vakanties in Kaapverdie

Hotel Melia Dunas Resort

Hotel Melia Dunas ResortHotel Melia Dunas Resors is één van de nieuwste hotel in Kaapverdie. Di zeer luxe hotel opent in november 2014 haar deuren en zal een geweldige belevenis worden voor elke vakantieganger die hier komt. Het hotel is opgedeeld in verschillende varianten van luxe. Overal is aan gedacht in dit nieuwe hotel.

Faciliteiten

Hotel Melia Dunas Resort ligt direct aan het strand en op ongeveer vijf kilometer van het centrum van Santa Maria. Het hotel heeft dus een wat rustige ligging. De luchthaven, waar de gasten landen, ligt op ongeveer 20 kilometer afstand. Natuurlijk wordt er voor vervoer gezorgd. Het hotel heeft een receptie, die 24 uur per dag bemand is. Gasten kunnen hier dus elk moment van de dag terecht. Het hotel biedt gratis WiFi aan in openbare ruimten. De inlogcode hiervoor, kunnen gasten halen bij de receptie. Op het terrein zullen de gasten verschillende winkeltjes tegenkomen en zelfs een souvenirwinkel. Hotel Melia Dunas Resort is opgedeeld in twee verschillende gedeelten. Een luxe gedeelte en een nog luxer gedeelte, genaamd The Level. Dit gedeelte is alleen toegankelijk voor gasten die 16 jaar of ouder zijn. In dit gedeelte hebben de gasten meer privileges. Zo zijn er aparte bars en aparte restaurants waar genoten kan worden van meer persoonlijke aandacht. Het hotel heeft vijf verschillende restaurants. Eén buffetrestaurants en de overige restaurants zijn a la carte. Er kan gekozen worden uit een visrestuarnt, een Italiaans restaurant, een grill restaurant en een restaurant waar lokaal eten wordt geserveerd. Hotel Melia Dunas Resort heeft maar liefst 13 verschillende bars, waarvan er drie bij de zwembaden te vinden zijn. Het ruim opgezette hotel heeft daarnaast ook nog eens 5 zwembaden en 2 kinderbaden. Natuurlijk zijn er parasols en ligbedden te verkrijgen bij de verschillende zwembaden. Dit geldt ook voor het strand, waar het hotel direct aan grenst. Aangezien de gasten niets te kort mogen komen in de luxe all inclusive hotel, is er ook een speciaal wellnessentrum genaamd YHI Spa. Het wellnesscentrum is ook erg ruim opgesteld, met een oppervlakte van 2000m². Gasten kunnen hier heerlijk tot rust komen en genieten van verschillende masasages of beautybehandelingen. In het hotel zal er ook genoeg entertainment zijn voor jong en oud. Niemand hoeft zich hier te vervelen. Voor de kinderen zijn er speciale clubs, waarin allerlei activiteiten georganiseerd worden. Voor volwassen is er voornamelijk 's avonds entertainment.

Hotel Melia Dunas Resort is een luxe all inclusvie hotel. Bij de all inclusive formule zijn natuurlijk het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen, maar dit hotel biedt meer. Zo is het ontbijt te verkrijgen tussen 06.30 en 10.30. De lunch wordt geserveerd tussen 12.30 en 15.00. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een lunchpakket. Deze kan dan mee worden genomen naar een andere bestemming. Het diner wordt geserveerd tussen 18.00 en 22.00. Er kan dus een keuze worden gemaakt tussen het buffetrestaurant of een a la carte restaurant. Het hotel biedt daarnaast ook nog eens ijsjes aan, die 's middags te verkrijgen zijn. Ook kunnen er snacks worden gehaald in het hotel, maar ook aan het strand. Er wordt daarnaast ook een lunch geserveerd aan het strand. De gehele dag door zijn er alcoholische en non-alcoholische dranken te verkrijgen. Natuurlijk ook aan het strand. Gasten kunnen drie keer per dag gratis gebruik maken van de shuttleservice naar Santa Maria. De suites in dit hotel zijn erg ruim opgezet. Zo hebben alle suites een apart slaapgedeelte. Zodoende zijn er suites te verkrijgen met twee kamers, met drie kamers of een speciale familiesuite.
Vakanties in Sal

Oasis Atlantico Belorizonte

Kaap Verdie / Ilha Do Sal

Vertrekdatum: 29-05-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 960,-

stars Bekijk Reis