banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Maleisie
Maleisie

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Maleisie
Vakanties in Maleisie
Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.

All inclusive Maleisie vakanties

Maleisie vakantie

Maleisie

All inclusive Maleisie


In het zuidoosten van Azie is Maleisie gelegen. Het land Maleisie bestaat uit twee afzonderlijke gebieden die gescheiden worden door de Zuid Chinese Zee. Maleisie is op te delen in Malakka (West Maleisie) en Oost Maleisie. Het is een vakantieland dat zeker veel indruk zal maken op een ieder die er geweest is. Het land is uitermate goed geschikt als vakantieland door de vele bezienswaardigheden, de uitstekende keuken en de goede faciliteiten. Maleisie heeft een prachtige natuur en waarborgt eeuwenoude culturen, hierdoor zal het land een diepe indruk achterlaten en blijven verrassen tijdens de vakantie. Maleisie herbergt talloze mooie zandstranden en er zijn veel nationale parken die absoluut de moeite waard zijn om te bezoeken. De overwegend Islamitische bevolking is buitengewoon gastvrij en vriendelijk. Doordat Maleisie een Engelse kolonie is geweest beheerst men over het algemeen goed de Engels taal. Als vakantieganger kan je in Maleisie genieten van Oosterse sferen en Westerse comfort. Ontdek Maleisie een land dat zal blijven verrassen en een diepe indruk zal achterlaten!

Geografie van Maleisie


Maleisie ligt in het zuidoosten van Azie. Het land bestaat uit twee afzonderlijke delen die gescheiden worden door de Zuid-Chinese Zee. Men spreekt ook wel van West- (Malakka) en Oost Maleisie. De hoofdstad van Maleisie is Kuala Lumpur. Maleisie heeft een tropisch klimaat, het is er vochtig en tussen de 22 en 34 graden. Op het schiereiland komt voornamelijk bebost berglandschap voor verder bevinden zich er laaggelegen kustvlaktes, moerassige gebieden en junglelandschap. Op de West Maleisie (Malakka) is ongeveer 85 procent van de bevolking woonachtig, terwijl het westelijke gebied maar ongeveer 40 procent van het gehele land is. Andere belangrijke steden naast Kuala Lumpur zijn Georfe Town, Kuantan en Tanah Rata. Kuala Lumpur is ook bekend van de luchthaven, waar veel mensen een tussenstop, overstap of stopover moeten maken richting het verre Oosten.

Maleisie een tropisch juweel


Maleisie is de all inclusive vakantiebestemming voor de liefhebber van zon, zee en strand. De prachtige zandstranden in combinatie met de tropische planten en bloemen maken Maleisie tot een tropisch juweel. Ook de cultuur en natuur van dit land zullen een diepe indruk maken. Een all inclusive vakantie biedt de meest ontspannen en veilige manier om uw vakantie in Maleisie tot een groot succes te maken. Het land blijft verrassen, laat het een all inclusive vakantie worden om niet te vergeten.