banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive La Palma vakanties

La Palma

Algemene informatie Spanje La Palma

La Palma is één van de Canarische eilanden, bevindt zich in de Atlantische Oceaan en ligt ten westen van Tenerife. Het is het meest groene en sprookjesachtige eiland en wordt geroemd om haar schoonheid. Het eiland heeft de bijnaam La Isla Bonita, wat het mooie eiland betekend. Wanneer men een bezoek brengt aan dit eiland en de hoge bergen, geweldige watervallen en groene dalen ziet, begrijpt men deze bijnaam meteen. Voor de strandliefhebber heeft La Palma rustige stranden welke vaak achter de rotsen verscholen liggen. Het eiland is ook zeer geschikt voor natuurmensen. Over het hele eiland bevinden zich sfeervolle schilderachtige dorpjes.

Santa Cruz is de levendige hoofdstad van La Palma en beschikt over de belangrijkste haven van het eiland. Het is een gezellige stad met een authentiek en levendig centrum. Hier vindt men leuke winkeltjes, gezellige bars en terrasjes. Een andere bijzondere plek om te bezoeken zijn de gitzwarte lavastranden op het eiland. La Palma is veelzijdig en een geweldige vakantiebestemming voor iedereen.

All inclusive La Palma

La Palma is een prachtig eiland dat nog onontdekt kan worden genoemd in vergelijking met de andere Canarische Eilanden. Dit groene eiland beschikt wel over voldoende hotels waar een all inclusive vakantie kan worden gehouden. Deze hotels zijn sfeervol, liggen aan het strand, hebben aangelegde zwembaden en beschikken over nog veel meer faciliteiten. De Canarische keuken lijkt op de Spaanse keuken maar heeft veel eigen gerechten weten te bewaren. In het hotel met all inclusive concept kan men natuurlijk proeven van de veelzijdige Canarische, Spaanse maar ook internationale keuken. Het personeel is zeer vriendelijk en gastvrij. Een all inclusive vakantie naar het groene La Palma wordt een vakantie om niet te vergeten.
Vakanties in La Palma

Whala Boca Chica

Domincaanse Republiek / Zuidkust

Vertrekdatum: 30-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 935,-

stars Bekijk Reis

Pickalbatros Royal Albatros

Egypte / Rode Zee

Vertrekdatum: 24-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 596,-

stars Bekijk Reis

Sueno Beach

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 493,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Voyage Sorgun

Turkije / Turkse Riviera

Vertrekdatum: 29-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 937,-

stars Bekijk Reis

Allsun Carolina Mare

Griekenland / Kreta

Vertrekdatum: 22-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 478,-

stars Bekijk Reis