banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Bestemming in Tanzania
Informatie over land
Zanzibar Vakantie

Tanzania

Zanzibar behoort tot Tanzania en Tanzania is gelegen aan de Indische Oceaan. Zanzibar is een verzamel naam voor meerdere eilanden namelijk, Unguja, Pemba en Mafia en ligt voor de kust van Tanzania. Het landschap op Zanzibar is eigenlijk heel vlak maar er zijn naar het westen toe wat heuvels te vinden. Zanzibar is een vakantiebestemming die niet snel vergeten zal wordn, het heeft namelijk een hele mooie geschiedenis die nauwelijks veranderd is in al die jaren. De dorpjes zijn nog steeds zoals ze ooit gebouwd zijn met kleine steegjes en witte huizen.


De parel van de Indische Oceaan

Zanzibar is de parel van de Indische Oceaan omdat het er adembenemend mooi is en er mooie zandstranden te vinden zijn en veel luxe all inclusive hotels en resorts. In het noorden en in het oosten van Zanzibar zijn de mooiste zandstranden gelegen, zoals er gezegd wordt de bounty zandstranden met parelwitte stranden en blauw helder zee water.

Must see on Zanzibar

Naast de mooie zandstranden heeft Zanzibar veel interessante bezienswaardigheden die een bezoek waard zijn. Zo is er de Zansibars Stone Town een ouderwets stadje met smalle steegjes en de geschiedenis is hier overal terug te vinden. Zanzibar heeft veel mooie baaien met daar omheen veel kokospalmen en bananenbomen en daarnaast weer veel mangrovebossen. Zanzibar heeft een mooi landschap waar er heerlijk genoten kan wordne van een all inclusive vakantie. Voor een onvergetelijke vakantie is Zanzibar een regelrechte aanrader om te bezoeken of om op het verlanglijstje te gaan zetten.

All Inclusive Vakantie Zanzibar

Zanzibar heeft een heerlijke keuken en de specialiteit op Zanzibar zijn voornamelijk visgerechten zoals kreeft, inktvis, krab, garnalen en zalm. Als drank wordt er voornamelijk de tropische cocktails geschonken en deze passen het beste bij een goede beleving op dit prachtige eiland. De all inclusive hotels en resorts serveren het eten in buffet vorm de gehele dag door.

Vakanties in Tanzania

Momenteel bieden we geen vakanties aan in dit land, hieronder vindt u een algemeen all inclusive vakantie overzicht.
We hebben momenteel geen vakanties beschikbaar.