banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken
Vakanties in Kemer

Mirada Del Mar

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 643,-

stars Bekijk Reis

Gural Premier Tekirova

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 714,-

stars Bekijk Reis

Fame Residence Park

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 386,-

stars Bekijk Reis

Nirvana Mediterranean Excell

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 22-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 604,-

stars Bekijk Reis

Sailors Beach Club

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 455,-

stars Bekijk Reis

Crystal Deluxe Resort

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 30-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 497,-

stars Bekijk Reis

Crystal Flora Beach Resort

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 422,-

stars Bekijk Reis

Alkoclar Exclusive Kemer

Turkse Riviera / Kemer

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 632,-

stars Bekijk Reis

Informatie over regio

kemer strandAlgemene informatie Kemer

Op ongeveer 42 kilometer afstand van Antalya ligt de populaire badplaats Kemer. Wil je genieten van een behoorlijk luxe vakantie in Turkije dan ben je aan het juiste adres in Kemer. De toeristische badplaats heeft voor elk wat wils. Jaarlijks keren buitengewoon veel toeristen terug naar Kemer voor een welverdiende vakantie. Dit is ook niet gek want de badplaats wordt omring door de groene bossen van het Taurusgebergte, helder blauw zeewater, hoge bergen, schitterende zandstranden en diverse toeristische attracties. De badplaats oogt enorm Europees en Kemer is gelegen in één van de rijkere streken van Turkije. Kemer is niet alleen geliefd bij vakantiegangers, ook rally liefhebbers kennen Kemer op hun duimpjes want jaarlijks wordt in de badplaats de Rally van Kemer gereden. In de badplaats zelf en in de directe omgeving zijn de mooiste en meest luxueuze accommodaties gelegen. De meeste resorts liggen direct aan het brede zandstrand en beschikken over een privéstrand. Het centrum van Kemer is uiterst sfeervol en buitengewoon knus. Het heeft een brede promenade met enorm veel uitgaansgelegenheden, eetgelegenheden, terrasjes en winkeltjes. Van oudsher is Kemer een klein vissersdorpje maar door de jaren heen heeft het kleine vissersdorpje zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste toeristische bestemmingen in Turkije. Toeristen verblijven in Kemer in alle luxe maar ze verblijven hier ook vanwege de mooie omgeving en de gunstige ligging ten opzichte van belangrijke historische plaatsen. Je geniet hier van alles wat Kemer te bieden heeft en vooral van zon, zee en strand. Verblijf in een all inclusive accommodatie en geniet van een onbezorgde vakantie. Wil je genieten van je vakantie in alle luxe dan is Kemer the place to be.

Geografie, natuur en klimaat Kemer

Kemer ligt in de noordwestelijke hoek van Turkije, op circa 42 kilometer ten zuiden van Antalya. De badplaats behoort tot de Turkse Riviera zoals men dat in de toeristische sector noemt. Het stadje telt in totaal circa 20.000 inwoners, maar in het hoogseizoen kan dit makkelijk drie á vier keer zoveel zijn. Door de ontwikkelingen in de laatste jaren heeft Kemer zich van klein vissersdorpje uit laten groeien tot een geliefde badplaats aan de Turkse Riviera. De badplaats heeft een prachtig breed strand en aan dit mooie strand zijn de meeste luxe accommodaties gelegen. Het is een uiterst groene vakantiebestemming en dat heeft Kemer voornamelijk te danken aan de ligging aan het Taurusgebergte. Er is ongelooflijk veel te zien in Kemer, een vakantie naar deze geweldige badplaats is een hele ontdekkingstocht voor heel veel toeristen. De badplaats heeft net als alle andere steden aan de Turkse Riviera te maken met een mediterraan klimaat, waarbij de zomers extreem warm zijn en de winters mild. Kemer is de ideale vakantiebestemming voor een zon, zee en strandvakantie.

Cultuur en bezienswaardigheden Kemer

Door de ontwikkelingen van Kemer is de badplaats van een klein vissersdorpje uitgegroeid tot een toeristische attractie. In deze badplaats geniet je van een buitengewoon heerlijke vakantie in typische Turkse sfeer. In de directe omgeving van Kemer zijn diverse toeristische attracties te bezoeken, onder ander de jachthaven van Kemer zelf. Dagelijks meren hier boten af en aan en de jachthaven is ook nog eens ontzettend belangrijk geweest in het verleden. Bij de jachthaven vind je enorm veel eetgelegenheden en gezellige terrasjes. Het leukste park van Kemer is Moonlight Park. In dit park tref je een mooi zwembad, diverse eetgelegenheden en een prachtig strand. Natuurliefhebbers zijn in Kemer aan het juiste adres. De badplaats ligt aan de voet van het Taurusgebergte en op enkele kilometers van Kemer zijn watervallen te bezichtigen. Ook is er op korte afstand van Kemer enkele belangrijke historische plaatsen te vinden, die absoluut een bezichtiging waard zijn. Kemer is een badplaats met voor elk wat wils, ofwel de ideale badplaats voor een all inclusive vakantie.

Overige informatie Kemer

Kemer is een buitengewoon mooie badplaats. Het heeft alles te bieden en dat maakt het een geliefde bestemming voor jong en oud. Toch komen de meeste toeristen naar Kemer voor een heerlijke strandvakantie en terecht want Kemer heeft twee schitterende zandstranden. Veel all inclusive accommodaties zijn direct aan de prachtige stranden gelegen en zo heb je ten alle tijden het strand van Kemer in de buurt. Het aanbod luxueuze accommodaties in Kemer is overweldigend. Het merendeel biedt de populaire all inclusive formule aan en dat maakt een vakantie wel zo aangenaam. Het is bijna onmogelijk om geen geweldig luxe accommodatie te vinden in de mooie omgeving van Kemer. Zoek, vergelijk en boek jou ideale all inclusive vakantie naar het Turkse Kemer.