banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

Luna Blanca

Luna BlancaDit volledig nieuwe hotel is sinds het voorjaar van 2014 geopend. In een korte tijd, heeft dit hotel al veel populariteit weten te behalen. Dit komt, doordat het hotel haar gasten erg veel biedt. Het hotel heeft namelijk een aantal verschillende zwembaden, een eigen wellness centrum en een aantal restaurants waar de gasten heerlijk kunnen eten.

Faciliteiten

Het Luna Blanca hotel, ligt in het populaire vakantieland Turkije. Turkije is nog steeds één van de populairste vakantiebestemmingen en dat zal door dit hotel ook alleen nog maar meer worden. Op ongeveer zes kilometer verwijderd van het hotel, vinden de gasten de bekende badplaats Side. Deze badplaats is ook enorm populair en hier is het zeer gezellig vertoeven. Het hotel zelf, ligt midden in de plaats Kumkoy. Dit is een kleine plaats en heeft niet veel bekendheid. Tegenwoordig kunnen de all inclusive hotels niet meer zonder een privéstrand, dus natuurlijk heeft dit hotel ook een eigen privéstrand. Op een aantal honderd meter van het hotel, vinden de gasten dit strand. Dit is gemakkelijk af te lopen. Via de sfeervolle tuin van het hotel, komen de gasten zo op het strand terecht. Het hotel bestaat uit één hoofdgebouw. Dit gebouw is opgebouwd uit zeven verschillende verdiepingen. Over al deze verdiepingen zijn 316 verschillende hotelkamers verdeeld. Het hotel beschikt over familiekamers en standaard kamers, die geschikt zijn voor twee personen. De kamers zijn erg modern ingericht en voldoen zeker aan de verwachtingen van de gasten. Zo zijn de kamers natuurlijk voorzien van airconditioning en hebben zij een telefoon en een televisie. De badkamers zijn erg netjes en ruim opgezet. Deze zijn voorzien van een föhn, een toilet en natuurlijk een douche. De familiekamers zijn een stuk ruimer opgezet. Deze bestaan namelijk uit twee verschillende ruimtes, waardoor er meer slaapplaatsen gecreëerd kunnen worden. Luna Blanca hotel, vindt het erg belangrijk dat haar gasten zich hier goed vermaken. Zodoende heeft het hotel maar liefst drie verschillende zwembaden, zodat er altijd voldoende ruimte is. Eén van deze zwembaden heeft zelfs een aantal glijbanen, waar vele gasten zich prima mee kunnen vermaken. Voor vermaak kunnen de gasten ook terecht in de gameroom. Daarnaast wordt er voldoende entertainment georganiseerd voor jong en oud. De kinderen kunnen zelfs terecht in een mini-club, waar vele verschillende activiteiten worden georganiseerd. Er worden ook verschillende actieve activiteiten georganiseerd. De gasten kunnen namelijk terecht in de fitnessruimte en op het strand worden geregeld beachvolleybal wedstrijden gespeeld. Voor wat ontspanning, kunnen de gasten terecht in het eigen wellness centrum. Kijk van te voren wel goed, voor welke behandelingen moet worden betaald.

Verzorging

Het Luna Blanca hotel biedt haar gasten de ultra all inclusive formule aan. Hierbij worden natuurlijk de verschillende maaltijden in buffetvorm geserveerd in et hoofdrestaurant. Het hotel wil haar gasten ook culinair verrassen. Zo zijn er namelijk drie a la carte restaurants, waar de gasten ook kunnen dineren. De gasten kunnen hierbij kiezen uit een Turks restaurant, een vis restaurant of een Italiaans restaurant. Wel moet er altijd van te voren gereserveerd worden. Bij de maaltijden kunnen de gasten kiezen uit verschillende drankjes, die zij erbij kunnen drinken. Alle lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel serveert, zijn namelijk ook inbegrepen. Hier kunnen de gasten dus onbeperkt gebruik van maken. Gedurende de dag, wordt er nog veel meer lekkers geserveerd. Zo kunnen de gasten tussen 11.00 en 16.00 uur verschillende Turkse snacks en overige snacks verkrijgen. Tussen 16.00 en 17.00 uur wordt er koffie en thee geserveerd, met verschillende zoetigheden en ijs. Vele gasten hebben toch nog wel een beetje trek, voordat zij naar bed gaan. Zodoende kunnen zij nog aansluiten bij de middernachtsnack.
Vakanties in Side

Lake And River

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 426,-

stars Bekijk Reis

Turquoise Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 22-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 558,-

stars Bekijk Reis

Kamelya K Club

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 26-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 638,-

stars Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: stipreizen

Park Side

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 24-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 377,-

stars Bekijk Reis

Dream World Resort En Spa

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-09-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 441,-

stars Bekijk Reis

Villa Side Residence

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 563,-

stars Bekijk Reis

Oz Side Premium

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 27-08-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 565,-

stars Bekijk Reis

Sunis Elita Beach Resort

Turkse Riviera / Side

Vertrekdatum: 21-10-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 439,-

stars Bekijk Reis