RIU Helios ParadiseHet luxe RIU Helios Paradise hotel ligt aan het bekende Sunny Beach in Bulgarije. Het hotel ligt direct aan het prachtige strand en is voorzien van vele luxe faciliteiten. Er worden veel activiteiten georganiseerd en ook is er voldoende animatie voor jong en oud. Het hotel is dan ook uitermate geschikt voor een familievakantie.

Faciliteiten

Het RIU Helios Paradise is één van de nieuwste hotels uit de RIU keten. RIU heeft goed nagedacht over de naam van het hotel. Aangezien het hotel een waar paradijs is voor de gasten, komt de naam van het hotel dus perfect tot recht. Het hotel zal vanaf 2015 toegankelijk zijn. Er wordt dan ook verwacht dat dit hotel een grote trekker gaat worden.
Het hotel is niet alleen een waar paradijs voor de gasten, de ligging van het hotel is ook nog eens erg ideaal. Zo ligt het hotel direct aan het prachtige strand van Sunny Beach. De gasten lopen via de tuin van het hotel, zo het strand op. Op een aantal meter verwijderd van het hotel, vinden de gasten een bushalte. Hier stoppen elke dag geregeld bussen, die de gasten naar verschillende bestemmingen kunnen brengen. Bijvoorbeeld naar het centrum van Sunny Beach. Dit centrum ligt op ongeveer twee kilometer van het hotel. Het centrum van Sunny Beach is erg populair. Hier valt erg veel te beleven. Leuke winkels, maar natuurlijk ook erg veel uitgaansmogelijkheden. Op een paar 100 meter van het hotel, vinden de gasten al de eerste winkeltjes. Hier kunnen zij lopend naar toe.

Hotel RIU Helios Paradise heeft in totaal ongeveer 600 kamers. Al deze kamers zijn verdeeld over één gebouw met meerdere verdiepingen. De gasten kunnen kiezen uit tweepersoonskamers en speciale familiekamers. De kamers zijn allemaal voorzien van voldoende voorzieningen, om het de gasten ook hier goed naar hun zin te maken.
Het hotel ligt direct aan het strand en zodoende kunnen de gasten gebruik maken van alle faciliteiten die hier worden aangeboden. Het hotel beschikt daarnaast nog eens over twee ruime buitenbaden met uitzicht op de zee. Voor de gasten wordt er voldoende entertainment georganiseerd, zowel overdag als ’s avonds. Voor de kinderen zijn er speciale clubs, waar zij zich perfect kunnen vermaken. Deze clubs zijn er in verschillende leeftijdsklassen, waardoor er voor alle leeftijden verschillende activiteiten zijn. De actievere gasten zullen zich hier ook perfect kunnen vermaken. Zo is er een fitnesscentrum, waar de gasten gratis gebruik van kunnen maken. Ook worden er in de zwembaden verschillende sportieve activiteiten georganiseerd.

Verzorging

In het RIU Helios Paradise verblijven de gasten, op basis van de 24 uurs all inclusive formule. Natuurlijk zijn hierbij het ontbijt, de lunch en het diner inbegrepen. Al deze maaltijden worden geserveerd in buffetvorm. Hierbij is er enorm veel keuze. Deze maaltijden worden geserveerd in het hoofdrestaurant. Daarnaast heeft het hotel nog drie a la carte restaurants en er is een snackbar. De gasten mogen ook dineren in de a la carte restaurants, maar hiervoor moet wel gereserveerd worden. Wel wordt er van de mannelijke gasten verwacht, dat zij een lange broek dragen. Op het strand is ook een snackbar aanwezig, hier kunnen de gasten gedurende dag heerlijke snacks verkrijgen. Dit is ook het geval in het hotel. Het hotel beschikt namelijk ook over een snackbar en hier kunnen de gasten 24 uur per dag snacks verkrijgen. Voor een gezellig drankje, kunnen de gasten terecht in één van de drie bars. Zo is er een lobbybar, een salonbar en een bar bij het zwembad. Al deze bars hebben een gezellig terras. Het hotel schenkt vele verschillende nationale alcoholische en non-alcoholische dranken, waar de gasten ook 24 uur per dag onbeperkt gebruik van kunnen maken. Een ander voordeel van de all inclusive formule, is dat de gasten per dag 90 minuten aaneengesloten gebruik mogen maken van Wifi. Dit is mogelijk in de lobby en de gasten hoeven hier niet voor te betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *