Gavimar La MiradaOp het prachtige eiland Mallorca, ligt het heerlijke hotel Gavimar La Mirada. Gavimar La Mirada is een kleinschalig complex, dat erg geschikt is voor gezinnen. Het complex is sfeervol en heeft een ideale ligging, namelijk op loopafstand van het oude centrum van Cala Dor. Hier zullen de gasten ook veel vertier vinden.

Ligging

Mallorca is enorm populair. Het gehele jaar door heerst hier een heerlijke temperatuur. Daarnaast heeft het eiland ook een prachtige natuur en er valt voor de gasten veel te beleven. Het eiland kent een aantal bezienswaardigheden en door middel van excursies kunnen de gasten meer van dit prachtige eiland ontdekken. Cala d’Or is een erg toeristisch gebied op Mallorca. Deze gezellige badplaats ligt in het zuidoosten van het Spaanse eiland. Cala d’Or is ingedeeld in drie verschillende gebieden, namelijk het centrum van Cala d’Or, Cala Egos en Cala Ferrera. Hotel Gavimar La Mirada ligt op loopafstand van het centrum van Cala d’Or. Dit centrum is voornamelijk autovrij. Zodoende rijdt er elk halfuur een klein treintje die de gasten naar de verschillende delen of het strand kan brengen. Het fijne zandstrand ligt op maar 100 meter lopen van het hotel.

Faciliteiten

Het kleinschalige complex bestaat uit 120 appartementen. Deze zijn verdeeld over het hoofdgebouw en de twee bijgebouwen. Alle gebouwen bestaan uit vier verdiepingen. Er zijn twee verschillende verblijftypes waar de gasten uit kunnen kiezen. Zo zijn er 1-kamerappartementen en 2-kamerappartementen. De 1-kamerappartementen zijn geschikt voor twee tot drie personen en beschikken over een aparte woon- en een aparte slaapkamer. In de woonkamer vinden de gasten een gezellig zitje en een compleet ingerichte kitchenette. Daarnaast beschikt het appartement over airconditioning en een televisie. De badkamer is voorzien van een bad met douche en de appartementen hebben een gezellig balkon of terras. De 2-kamerappartementen beschikken over dezelfde faciliteiten, alleen hebben deze appartementen een extra slaapkamer.

In het complex vinden de gasten de receptie. Hier kunnen zij natuurlijk in- en uitchecken, maar hier kunnen de gasten ook terecht met vragen en opmerkingen. Bij de receptie worden meerdere talen gesproken. Hier vinden de gasten ook een lobby met een tv-ruimte. Hier kunnen de gasten even relaxen en eventueel televisie kijken. Ook kan hier gebruik worden gemaakt van wifi. In de tuin ligt het ruime zwembad waar omheen voldoende ligbedden staan, zodat de gasten heerlijk kunnen relaxen in de zon. Er is internationale animatie aanwezig, die jong en oud zal gaan vermaken. Daarnaast kunnen de gasten hier ook nog verschillende sporten uitoefenen.

Verzorging

Hotel Gavimar La Mirada heeft een gezellig restaurant en twee bars. In het restaurant worden het ontbijt, de lunch en het diner geserveerd. Al deze maaltijden worden in buffetvorm aangeboden. Bij de maaltijden zijn bier, wijn, water en fris inbegrepen. Daarnaast kunnen de gasten bij de bars ook allerlei verschillende dranken verkrijgen. Zowel alcoholisch als non-alcoholisch. Het hotel heeft hierin een selectie gemaakt. Overdag kunnen de gasten verschillende snacks verkrijgen en aan het einde van de middag kunnen zij ook nog eens koffie, thee en verschillende zoetigheden krijgen.