Liberty Lara BeachHet Liberty Lara Beach hotel is een vijf sterren hotel gelegen in Turkije. Het hotel heeft gastvrijheid hoog in het vaandel staan en zodoende zullen de gasten hier dan ook niets te kort komen. Er worden vele verschillende faciliteiten aangeboden, van sportief tot heerlijk relaxen. Liberty Lara Beach is een hotel dat erg geschikt is voor families, want ook de kinderen zullen zich hier perfect vermaken.

Faciliteiten

Het Liberty Lara Beach hotel ligt in het populaire vakantieland Turkije. Het hotel ligt in de buitenwijk van Antalya en dus wat rustiger gelegen. Het centrum van deze populaire badplaats ligt op 18 kilometer van het hotel. Er stoppen geregeld dolmus busjes voor het hotel en deze kunnen de gasten naar het centrum toe brengen. Turkije kent vele bezienswaardigheden, die zeker de moeite waard zijn voor de gasten. Om deze bezienswaardigheden te bereiken, kunnen de gasten ook gebruik maken van de dolmus busjes. Dit zijn kleine busjes, die de gasten tegen een kleine vergoeding overal naar toe brengen. Het Liberty Lara Beach hotel ligt direct aan het prachtige strand. Vanuit de prachtige tuin, die het hotel heeft, lopen de gasten zo het strand op en het hotel heeft hier een eigen privéstrand. Er zijn hier speciale ligbedden, waar de gasten erg comfortabel op kunnen liggen en kunnen genieten van de zon.
Het hotel beschikt over meerdere zwembaden waar de gasten gebruik van kunnen maken. Onder andere een groot zwembaden met verschillende glijbanen. Dit is alleen al een grote trekker voor kinderen. Het Liberty Lara Beach heeft ook een stilte-zwembad. Dit zwembad is toegankelijk voor gasten vanaf 16 jaar en ouder en hier moet iedereen dus stil zijn. Ideaal voor gasten die in het water even tot rust willen komen of die gewoon de drukte even willen ontvluchten. In het hotel is een binnenzwembad waar natuurlijk ook gebruik van kan worden gemaakt.

Liberty Lara Beach hotel wil haar gasten graag goed vermaken. Zodoende worden er voldoende faciliteiten aangeboden en activiteiten georganiseerd. Zo heeft het hotel een eigen discotheek en er is een speciale gameruimte. Hier kunnen de gasten onder andere videogames spelen. Het hotel heeft ook verschillende tafeltennistafels staan en er zijn meerdere tennisbanen. Op het strand kunnen de gasten natuurlijk perfect beachvolleybal spoelen en er worden verschillende watersporten aangeboden. Hier moeten de gasten alleen wel vaak voor betalen.
De kinderen worden natuurlijk ook niet vergeten. Zo zijn er meerdere kidsclubs waar de kinderen zich bij aan kunnen sluiten. Deze organiseren verschillende activiteiten, de gehele dag door. De kinderen kunnen ook gebruik maken van de bioscoop. Hier worden allerlei verschillende films afgespeeld.

Verzorging en kamers

Het Liberty Lara Beach hotel beschikt over 311 kamers, die allemaal gerenoveerd zijn. De gasten kunnen kiezen uit standaard tweepersoonskamers, quadkamers of familiekamers. De kamers zijn voorzien van voldoende gemakken en faciliteiten en zijn ruim van opzet. De quadkamers kunnen worden vergeleken met de standaard tweepersoonskamers, alleen hebben deze kamers extra bedden. De familiekamers zijn opgedeeld in twee aparte ruimtes. Een woongedeelte en een slaapgedeelte.
Gasten verblijven hier op basis van de ultra all inclusive formule. Alle maaltijden worden hierbij in buffetvorm geserveerd in het hoofdrestaurant. Ook kunnen de gasten dineren in de a la carte restaurants. Hier kunnen zij Italiaans, Turks of vis eten. De gehele middag kunnen de gasten snoepen van verschillende snacks, ijs, vers fruit en overige zoetigheden. De gasten kunnen voor een gezellig drankje, terecht in één van de zes bars. De drankjes kunnen zij verkrijgen tussen 10.00 uur en 24.00 uur.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *