Atlantica Resort SensatoriDe hotel die behoren tot de SENSATORI keten, zijn luxe hotel die voorzien zijn van vijf sterren. Zo ook het Atlantica Resort. Het hotel ligt op het eiland Kreta en biedt haar gasten vele verschillende faciliteiten aan. Een eigen privéstrand, een uitgebreide spa en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Alles is hier mogelijk. Het hotel richt zich natuurlijk op gezinnen, maar ook voor stellen zijn er aparte zones ingericht zodat zij ook rustig van hun vakantie kunnen genieten.

Faciliteiten

Het Atlantica Resort ligt direct aan het prachtige strand van Kreta en natuurlijk heeft het hotel een eigen privéstrand. Het centrum van de levendige stad Chersonissos ligt op maar vier kilometer van het hotel. Dit is natuurlijk goed te doen. Er rijden geregeld taxi’s en busjes voor het hotel langs, die de gasten naar deze toeristische plaats kunnen brengen.
Atlantica Resort is in twee verschillende gedeelten ingedeeld. Zo is er een adults only gedeelte en een familie gedeelte. In het adults only gedeelte, zijn alleen gasten vanaf 16 jaar en ouder toegestaan. Dit is natuurlijk ideaal voor gasten die graag een relaxte vakantie zonder kinderen willen beleven. In het familie gedeelte is natuurlijk iedereen welkom. Hier zijn natuurlijk vele faciliteiten voor kinderen te vinden. Atlantica Resort biedt dan ook tweepersoonskamers aan, maar ook suites die toegankelijk zijn voor maximaal vier personen. Alle kamers zijn ruim opgezet en luxe ingericht. Zo zijn alle kamers voorzien van badjassen en badslippers voor alle gasten die in die kamer verblijven. De gasten kunnen tijdens het boeken bepalen wat voor uitzicht zij graag willen hebben.

Het Atlantica Resort is een vijf sterren hotel en dat zullen de gasten ook zeker merken. Zo heeft dit hotel één van de grootste Spa’s van heel Griekenland. Hier kunnen de gasten heerlijk relaxen en gebruik maken van onder andere de sauna en het stoombad. Ook kunnen er verschillende massages en behandelingen worden geboekt, die zeker de moeite waard zijn. Het hotel heeft twee verschillende zwembaden en twee aparte kinderbaden, die natuurlijk in het familie gedeelte gelegen zijn. Gasten kunnen gebruik maken van de ligbedden en parasols die rondom de verschillende zwembaden staan.
Gedurende de gehele dag wordt er in dit hotel voor entertainment gezorgd. In het familie gedeelte is er overdag animatie voor de kinderen, zodat zij zich perfect kunnen vermaken. Ook is er een discotheek waar de gasten ’s avonds gezellig naar toe kunnen gaan.

Verzorging

Het Atlantica Resort werkt volgens de all inclusive formule. Dit betekend dat er verschillende maaltijden en dranken standaard bij de prijs zijn inbegrepen. De gasten mogen hier dus gratis en onbeperkt gebruik van maken. Luxer en makkelijker kan het natuurlijk niet.
Atlantica Resort heeft een hoofdrestaurant, waar het ontbijt, de lunch en het diner worden aangeboden. Deze maaltijden worden op gezette tijden aangeboden en de gasten mogen hier zo bij aanschuiven. De maaltijden worden hier in buffetvorm geserveerd. Het Atlantica Resort heeft naast het hoofdrestaurant ook nog een aantal a la carte restaurants. Zo kunnen de gasten ook dineren in het Thais restaurant, het Mexicaans restaurant of in het Grill restaurant. Hier mogen de gasten ook gratis dineren. Het hotel heeft daarnaast nog drie andere a la carte restaurants, maar hier moeten de gasten voor betalen. Gedurende de dag kunnen de gasten ook nog gebruik maken van verschillende snacks en zoetigheden die geserveerd worden. Atlantica Resort heeft vier verschillende bars, waar de gasten een heerlijk drankje kunnen nuttigen. Tussen 10.00 en 24.00 uur zijn alle dranken die het hotel schenkt inbegrepen. De gasten mogen dan onbeperkt gebruik maken van alle alcoholische en non-alcoholische dranken die het hotel serveert.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.