banner
fbbutton twitterbutton
Zoek uw vakantie

Prijs van: Tot:

Zoeken

All inclusive Marrakech vakanties

Marrakech

Marrakech

Marrakech wordt wel de parel van het zuiden genoemd. Deze prachtige stad ligt in Centraal Marokko en grenst aan de sahara. De stad en haar omgeving lijken het decor voor een duizend-en-één-nacht verhaal. Marrakech is een oude, levendige stad waar zich kleurrijke woningen bevinden. In de oude stad ontdekt men tal van moskeeën en paleizen en een prachtige medina. Er bevinden zich vele smalle steegjes en straatjes. In de toeristenwijk zijn er brede boulevards met veelal nieuwe winkels en bazaars. Het paleis in de stad kan men bezoeken indien er niemand van de Koninklijke familie thuis is, het paleis is in uitstekende staat.

Aan de rand van de stad ligt één van de mooiste moskeeën, de Koutiba. Er zijn nog vele andere bezienswaardigheden om te bezoeken, zoals de graftomben van de Saadiers. Het uitgaansleven in Marrakech is bruisend, deze stad wordt gezien als hippe uitgaansstad en wordt bezocht door veel beroemdheden.

All inclusive Marrakech

Buiten het centrum van Marrakech bevinden zich vele hotels en resorts waar het mogelijk is een heerlijke vakantie te vieren. Een all inclusive vakantie is de meest onbezorgde en ontspannen vakantie. Dit concept wordt ook in Marokko en Marrakech steeds vaker aangeboden. De hotels en resorts welke een all inclusive vakantie aanbieden zijn ruim opgezet, de kamers zijn netjes en het personeel is er vriendelijk. De accommodatie beschikt altijd over een zwembad, waar men heerlijk kan zwemmen en afkoelen. Tijdens een all inclusive vakantie hoeft men zich geen zorgen te maken over het eten en drinken, dit is de gehele vakantie onbeperkt. Naast een heerlijk zwembad beschikt het hotel over vele andere faciliteiten en worden verschillende activiteiten aangeboden. Om de binnenstad van Marrakech te bereiken beschikken de meeste hotels over een shuttle service. Bekijk nu het aanbod all inclusive vakanties naar deze prachtige vakantiebestemming
Vakanties in Marrakech

Club Atlas Targa En Aqua Par

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 29-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 512,-

stars Bekijk Reis

Kenzi Agdal Medina

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 13-01-2022
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 670,-

stars Bekijk Reis

Labranda Aqua Fun Club

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 04-12-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 488,-

stars Bekijk Reis

Eden Andalou Aquapark En Spa

Marokko / Marrakech

Vertrekdatum: 20-11-2021
Reisduur: 8 dagen
prijsvrij

Prijs: v.a. € 522,-

stars Bekijk Reis