San Antonio Hotel & SpaHet San Antonio Hotel & Spa is een heerlijk luxe hotel, gelegen op het eiland Malta. Het hotel heeft als hoofddoel, haar gasten een heerlijke relaxte vakantie te beloven. Zodoende wordt er perfecte service geboden, is er een uitgebreid wellness programma en de gasten kunnen hier heerlijk eten en drinken.

Faciliteiten

San Antonio Hotel & Spa is compleet gerenoveerd. Hierdoor heeft het hotel een moderne uitstraling en ook de kamers zijn modern ingericht. Zelfs de sfeer is hierdoor enorm verbeterd. De ligging van het hotel is ideaal voor de mensen die graag genieten van een relaxte vakantie, maar toch in de buurt wel wat willen beleven. San Antonio Hotel & Spa ligt namelijk in het centrum van de plaats Bugibba. Zodoende zijn er vele winkels, bars en restaurants in de buurt. Het strand ligt maar op 150 meter van het hotel en deze is te bereiken door gebruik te maken van een trap met een aantal treden.
Malta is een vakantieland dat steeds meer in trek is. In de zomermaanden lopen de temperaturen hier behoorlijk op en is dit land dus voor de zon liefhebbers een ideale bestemming. Het land heeft nog steeds een luxe status, maar hier komt steeds meer verandering in.

San Antonio Hotel & Spa is een ruim opgezet hotel met 9 verdiepingen en het hotel beschikt maar liefst over 416 kamers. In het gebouw zijn 4 liften aanwezig, om zo iedereen naar de juiste verdieping te kunnen brengen. Er worden eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en familiekamers aangeboden, die de gasten kunnen boeken. De kamers zijn modern ingericht en zijn voorzien van voldoende gemakken. Ook de badkamers zijn ruim opgezet en deze beschikken allemaal over een bad met douche. De kamers kunnen worden geboekt met uitzicht op het zwembad, of met uitzicht op de zee. De familiekamers zijn natuurlijk een stuk ruimer opgezet, aangezien deze kamers voor meer personen toegankelijk moeten zijn. De gasten kunnen ook een voordeelkamer boeken. Deze voordeelkamers zijn goedkoper geprijsd, maar dit betekend wel dat zij minder faciliteiten hebben.

Het hotel een ruim opgezet zwembad dat voor iedereen toegankelijk is. Daarnaast beschikt het hotel over een zwembad op het dak. Dit zwembad is alleen bij goed weer geopend en is alleen toegankelijk voor volwassenen. In het hotel vinden de gasten nog een verwarmd binnenbad. Aan het zwembad,maar ook op het strand, worden ligbedden en parasols aangeboden.
Om de gasten goed te vermaken kunnen zij meedoen aan allerlei sportieve activiteiten en daarnaast wordt er ook voor voldoende entertainment gezorgd. ’s Avonds is er livemuziek waar jong en oud van kan genieten. Ook hebben de gasten toegang tot het casino en tot het wellness centrum.

Verzorging

San Antonia Hotel & Spa heeft drie verschillende restaurants, waar de gasten zich culinair kunnen laten verwennen. Zo is er een buffetrestaurant waar de standaard maaltijden worden geserveerd. Hieronder vallen het ontbijt, de lunch en het diner. Gasten kunnen ook dineren in de a la carte restaurants. Hier kunnen de gasten Marokkaans of Mediterraans dineren. In de middag kunnen de gasten snoepen van verschillende sandwiches die het hotel serveert. Deze sandwiches worden tussen 15.00 uur en 17.00 uur geserveerd. Bij de all inclusive formule zijn natuurlijk ook verschillende dranken inbegrepen. Het hotel maakt zelf een selectie van lokale alcoholische en non-alcoholische dranken die de gasten onbeperkt mogen drinken. Al deze dranken zijn tussen 10.00 uur en 23.30 uur onbeperkt inbegrepen. Het hotel heeft twee gezellige bars, waar de gasten hun drankjes op kunnen halen. De hoofdbar Cosy en de sfeervolle bar Cafe Maroc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *