All inclusive vakanties vergelijken!

Luxe verblijven op de Malediven

Deel artikel

De Malediven staan bekend om de eilanden met de hagelwitte stranden en het kristalhelder water, heerlijk om volledig tot rust te komen tijdens een vakantie. De resorts op de Malediven staan bekend om de pittoreske houten huisjes met rieten daken aan het strand die via een houten steiger met elkaar verbonden zijn. Een vakantie op de Malediven is heerlijk om tot rust te komen maar ook om leuke activiteiten te doen en mooie bezienswaardigheden te zien.

Olhuveli Beach & Spa Maldives

De watervilla’s staan boven het heldere water en zijn verbonden aan het witte strand met de houten steiger. Eén van de eilanden dat beschikt over een resort met prachtige watervilla’s is Olhuveli, in het centrum van alle eilanden van de Malediven. De villa’s beschikken over een uitgebreid dakterras om heerlijk bruin te worden, een privézwembad en comfortabele ligbedden. Het is gemakkelijk om een duik te nemen in de Indische Oceaan dankzij het trapje waardoor je gemakkelijk weer het terras op kan klimmen. De accommodaties beschikken over uitstekende voorzieningen; gratis wifi, een flatscreen tv, airconditioning en een minibar. Het resort beschikt over een uitstekende keuken met visgerechten als hoofdthema. Op het resort zijn 5 eetgelegenheden met gevarieerde menu’s en 2 bars die heerlijke cocktails maken.

 

Kurumba Maldives

 

Het eiland heeft witte stranden met palmbomen en helder water, een heerlijke tropische omgeving.   Op het privé-eiland Vihamanaafushi staat het luxe resort Kurumba Maldives, de accommodaties beschikken over een privé zwembad of liggen aan het strand. Daarnaast zit er een televisie, ligbad, douche en gratis wifi in de luxe villa’s. De verblijfsplekken op het resort zijn geschikt voor 3 tot en met 8 personen. Eiland van de Malediven

Op het vakantieoord is het mogelijk om uit acht verschillende restaurants te kiezen, elk eetgelegenheid heeft zijn eigen specialiteiten met een indrukwekkende keuze aan gerechten. De verschillende soorten keukens op het resort zijn zeer uniek, van Japans tot aan Libanees. Naast de restaurants kent het eiland ook meerdere bars. Waaronder de sfeervolle Fez-lounge met een breed assortiment aan waterpijpen, cocktails en snacks. Een heerlijke plek om een moment te delen met geliefden en te genieten van de kleurrijke cocktails en de fruitige rook van shisha. Een andere bar genaamd Kandu ligt aan het strand met een prachtig uitzicht op de zonsondergang. Hier staan ontspannende ligstoelen en ligbedden, fijn om te genieten van de cocktails in de middag en te feesten in de levendige avond. In Kandu treden de beste live bands en DJ’s van de Malediven op, zij entertainen de avond tot een uur of één s ’nachts.

Op Kurumba is het mogelijk op helemaal te ontspannen in de Veli Spa. In de weelderige tuinen van Kurumba ligt de Veli Spa en wordt beschouwd als een echte Maldivische ervaring. De spa is geïnspireerd door de energie van de inheemse bevolking en de balans van de oceanen. Met warme kokosolie van de lokale kokosnoten en verschillende kruiden geven ze traditionele Maldivische therapieën die helende effecten hebben.

Gerelateerd nieuws