banner
fbbutton twitterbutton
Nieuwsberichten
Portugal

Populaire bestemmingen

Bekijk alle vakanties in Portugal
Op vakantie naar Portugal
Bericht geplaatst op: 18 mei 2017

Op vakantie naar Portugal

Wie op vakantie gaat zoekt meestal de zon en het warme weer op, de landen waar dan meestal aan gedacht worden zijn Spanje of Italië maar ook Portugal is een zeer geschikt land om op vakantie te. Het land is erg geschikt voor iemand die op zoek is naar een rustige vakantie waarbij je kan geniet van de zon, zee en het prachtige landschap zonder dat je last hebt van de massatoerisme. Maar ook wanneer je op zoek bent naar een vakantiebestemming voor een actieve vakantie bent u in Portugal aan het juiste adres. Door de lange kustlijn met mooie golven is het ontzettend populair onder surfers en kite-surfers. Op deze pagina lees je allerlei weetjes over het land Portugal.

De geschiedenis bekijken

Wanneer je op vakantie bent naar Portugal zal je ontzettend veel oude en historische plekken en gebouwen vinden, deze zijn namelijk erg goed in ere gehouden in het land. Het land is dan ook rijk aan historische verhalen en hoe bepaalde dingen op zijn stand zijn gekomen, het is daarom een enorme aanrader om deze plekken te bezoeken via een tour of door de informatie er zelf over op te zoeken. Zo is het historische centrum van de stad Lagos dat in het zuiden van Portugal ligt is een ontzettend mooie plek om te bezoeken en om te genieten van de mooie omgeving. In Portugal kan je ook heerlijke oude boulevards vinden die ook rijk zijn aan geschiedenis door de lokale vissers en de oude havens. Daarnaast kent Portugal ook een aantal oude kastelen en forten die nog erg intact zijn en niet te missen zijn wanneer je een oude stad of dorp bezoekt.

Het prachtige en rustgevende landschap van Algarve

Het landschap van Portugal is vooral langs de kustlijn erg uniek en is het zeker waar om te bezoeken. De kustlijn in het westen van de regio Algarve staat bekend om zijn unieke rotsformaties waardoor er kleine strandjes ontstaan tussen de rotsen, daarnaast kent het ook een wat toeristisch strand die wat vriendelijker is voor toeristen om te bezoeken. In deze regio vindt je ook ontzettend mooie vakantiehuizen, villa’s en andere accommodaties waar je kunt verblijven tijdens je vakantie. Deze verblijven liggen buiten de gebieden waar er veel toerisme is waardoor je er voldoende kan genieten van het uitzicht en de rust. Verder zijn er verder in het binnenland nog prachtige oude dorpen te vinden die het binnenlandse landschap van Algarve ook erg aantrekkelijk maken om eens te bezoeken.

Meer informatie is te vinden bij Portucasa | Algarve specialist.

Vakanties in Portugal

Townhouses Salema Beach Vill

Portugal / Algarve

Vertrekdatum: 11-10-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 312,-

Bekijk Reis

Hotel Tivoli Lagos

Portugal / Algarve

Vertrekdatum: 12-10-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 280,-

Bekijk Reis

Bayside Salgados

Portugal / Algarve

Vertrekdatum: 26-08-2020
Reisduur: 8 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 346,-

Bekijk Reis
Accommodatie ook beschikbaar bij: prijsvrij

Hotel Grande Real Villa Ital

Portugal / Costa De Lisboa

Vertrekdatum: 10-10-2020
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 407,-

Bekijk Reis

Appartementen Quinta Mae Dos

Portugal / Madeira

Vertrekdatum: 07-09-2020
Reisduur: 3 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 329,-

Bekijk Reis

Hotel Four View Oasis

Portugal / Madeira

Vertrekdatum: 25-10-2020
Reisduur: 4 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 508,-

Bekijk Reis

Fly-drive Kleurrijk Madeira

Portugal / Madeira

Vertrekdatum: 01-09-2020
Reisduur: 8 dagen
stipreizen

Prijs: v.a. € 546,-

Bekijk Reis

The Cliff Bay Hotel

Portugal / Madeira

Vertrekdatum: 12-12-2020
Reisduur: 5 dagen
dejongintra

Prijs: v.a. € 379,-

Bekijk Reis