All inclusive vakanties vergelijken!

Op vakantie naar de Balearen

Deel artikel

Wanneer men denkt aan Mallorca, Menorca of Ibiza dan denk je niet zo snel aan de Balearen, echter vallen zij hier wel onder. De Balearen is namelijk een eilandgroep dat in de middellandse zee ligt en onderdeel is van Spanje, het bestaat uit de vier grotere en bekende eilanden Ibiza, Mallorca, Menorca, Formentera en een aantal onbewoonde eilandjes. De hoofdstad van de Balearen is Palma de Mallorca en de eilandgroep telt in totaal zo’n 1,1 miljoen inwoners. De eilanden in deze groep zijn ontzetten toeristvriendelijk en je zal dan ook merken dat er veel toerisme aanwezig is op deze eilanden. Je zal er dan ook voldoende toeristische attracties en bezienswaardigheden vinden die je kan doen tijdens je verblijf of bezoek aan één van de eilanden. Het weer en de temperatuur op deze eilanden zijn het hele jaar aangenaam voor degene die op zoek zijn naar een vakantie waarbij ze kunnen geniet van de zon en geen last hebben van het koude weer. Wil je een vakantiehuis huren op een van deze eilanden? La Taha heeft een uitgebreid aanbod aan vakantiehuizen beschikbaar.

Een prachtige vakantiebestemming

De eilanden van de Balearen vormen een erg aantrekkelijke vakantiebestemming voor zowel jong als oud. Er bevinden zich veel toeristische attracties op de eilanden die voor iedereen wel iets leuks biedt. Door het mooie landschap die je kan vinden op de eilanden en de prachtige vakantiehuizen kun je er eenvoudig genieten van zowel een mooi uitzicht als van de rust. Wanneer u op zoek bent naar een rustige vakantie op de Balearen dan raden wij u aan om een vakantiehuis of villa te zoeken die niet dicht bij de massatoerisme ligt zodat u daar ’s nachts en overdags geen last van heeft. Deze rustige plekken zult u vooral op de eilanden Menorca en Formentera vinden aangezien deze onder de jongeren minder populair zijn.

Populariteit in de laatste jaren

De eilandenreeks is de laatste jaren ontzettend populair geworden, vooral onder de jongeren. Dit komt mede door allerlei feesten en uitgaansgelegenheden die te vinden zijn op de eilanden, daarnaast komt het ook regelmatig voor in verschillende grote televisieprogramma’s. Ben je nou van plan om met een groep vrienden op vakantie te gaan naar één van deze eilanden dan raden wij jullie aan om te kiezen voor een vakantie op Mallorca of Ibiza, op deze eilanden zal je namelijk meer uitgaansgelegenheden vinden voor jullie dan op de andere eilanden. Daarnaast is het altijd mogelijk om een keer de andere eilanden een bezoek te brengen tijdens je vakantie.

Gerelateerd nieuws

Griekenland stedentrip of zonvakantie

Griekenland een veelzijdige vakantiebestemming De vakantiebestemming Griekenland is ieder jaar weer een bestemming die aangedaan wordt door toeristen uit alle windstreken. Dit komt omdat Griekenland

Verrassend Cuba

Verrassend Cuba een tropische vakantiebestemming Denkend aan Cuba, dan gaan de gedachten al snel uit naar salsamuziek, gastvrije bevolking, rum, mojito’s, fantastische natuur, uitgesproken keuken